fbpx

Zlatiborski branč u vazduhu

Zlatiborski branč u vazduhu

Putnici zlatiborske Gold gondole imaju priliku da od četvrtka , 05. januara, po prvi put probaju najnoviju uslugu – branč u vazduhu koji će se posluživati od 11.00 do 13.00 časova. Reč je o tradicionalnom zlatiborskom obroku u kome se nalaze suvomesnati proizvodi, domaća pita, domaći sokovi, rakija, voda, kafa i kolač.

 Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11.00 do 13.00 časova, na svakih 15 minuta.

Branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini. Jedan branč plato se sastoji od kombinacije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka tu je domaći sok, rakija, voda, kafa, kao I ukusni domaći kolači.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

Branč 2 - 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara.
Branč 3 - 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara.
Branč 4 - 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara.
Uslovi rezervacije:

rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15.00 časova prethodnog dana; potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu; odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem; rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom /e-bankingom) tekućeg dana.

Korisne informacije: Dolazak na početnu stanicu mora biti bar 10 minuta pre rezervisanog termina, gde će putnici sačekati svoju posebno označenu kabinu. Potrebno je da se po dolasku putnici jave na prodajnom mestu, gde će svi zainteresovani biti upućeni na dalje korake. Po ulasku u kabinu, putnici dobijaju aperitiv naznačen u prijavi dok se kompletan obrok poslužuje na međustanici. Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, obezbeđen je povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

11/03/2024 0 comment

Banja Koviljača, jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju reke Drine i šumovite planine Gučevo, na ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

25/03/2024 0 comment

Rezervat prirode GORNJE PODUNAVLJE predstavlja mozaik očuvanih ritova, hrastovih i vrbovo-topolovih šuma, slatinskih livada i pašnjaka okruženih ...

25/03/2024 0 comment

 U ski centru Kopaonik, od ponedeljka 25.03.2024.g. pa do zatvaranja zimske sezone, skijaši će moći da iskoriste popust od 30% na cene ski ...

26/03/2024 0 comment

U bilo koje doba godine park prirode Palić nudi nešto novo, neponovljivo, inspirativno. Asocijacijom na davno izgubljeni raj, ovo sazvučje prirode i ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti