fbpx

Ogromno interesovanje za Jahorinu - Završena pretprodaja ski karata

Ogromno interesovanje za Jahorinu - Završena pretprodaja ski karata

Za one koji planiraju svoje skijanje unaprijed, Olimpijski centar „Jahorina“ je i ove godine organizovao pretprodaju ski karata sa popustom od 15% na šestodnevne ski karte i više. Kao i prethodnih godina vladalo je veliko interesovanje ljubitelja planine, a najveće interesovanje se pokazalo za kartu deset u sezoni. Pretprodaja je trajala do 1. novembra i u odnosu na prošlu sezonu ukupno povećanje u procentima je za gotovo 110%.

Da vlada veliko interesovanje za Jahorinu pokazalo se i na konkursu za učenike osnovnih i srednjih škola grada Istočno Sarajevo „Budi dijete Jahorine“ gdje je na adresu Olimpijskog centra stiglo više od 2000 kreativnih radova.

Iz Olimpijskog centra Jahorina poručuju da su nestrpljivi da ljubiteljima zime predstave sve što su pripremili za zimsku sezonu a svakako je najznačajniji projekat Gondola na najfrekventnijoj lokaciji Poljice, sa najnovijom tehnologijom, svjetlosnim efektima, najnovijim kabinama i povećanim kapacitetom od 3.600 skijaša na sat. Pored gondole noviteti su šestosjed Rajska Dolina, šestosjed Trnovo, dva ski lifta, modernizacija dvosjeda Ogorjelica, sistem osnježavanja na 7km ski staza, proširenje ugostiteljskog objekta Olimpijski bar, zip line, osvjetljenje ski staze Novak Đoković i još mnogo toga.

Olimpijski centar Jahorina sa svim novitetima i najboljom ponudom do sada spremno dočekuje novu sezonu za koju vjeruju da će biti najbolja do sada.

Budi dijete Jahorine 1

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti