fbpx

Rekordna posećenost na Jahorini

Rekordna posećenost na Jahorini

Zahvaljujući bogatim ljetnjim sadržajima Jahorina jedna od najposjećenijih planina u Evropi u ljetnjem periodu

Pozitivan trend poslovanja Olimpijskog centra Jahorina, nakon veoma uspješnog mjeseca jula, nastavio se i u prvim danima avgusta. Svaki dan se bilježi pet puta veći promet nego prošle ljetnje sezone. U nedjelju, 7. avgusta zabilježena je rekordna posjećenost ove planine. Nakon istorijskih rezultata ostvarenih u toku zimske, Jahorina nastavlja svoj sjajan trend i u toku ljetnje sezone. Prema svemu sudeći, 2022. godina će u knjigu o istoriji Olimpijskog centra Jahorina biti upisana zlatnim slovima, jer će ovog ljeta prihodi biti veći čak i od zimskih sezona prije preuzimanja od strane novog rukovodstva OC Jahorina.

jahorina 2 800x555

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina je ovom prilikom izjavio: „ Zbog svoje prirodne ljepote, dobrih ljudi, velikog broja dogadjaja i najbogatije ponude adrenalinskih sadrzaja, Jahorina je postala planinska destinacija br. 1 u Evropi" i dodao da je olimpijska planina Jahorina ovog ljeta idealno je utočište za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura vazduha a svojim bogatim sadržajima je izvor zabave za sve kategorije gostiju. Bilo da birate neke od zabavnih ili adrenalinskih sadržaja po kojima je Jahorina jedinstvena u Evropi ili jednostavno uživate u oazi zelenila i čistog planinskog vazduha dobra zabava na ovoj planini i u ljetnjem periodu neće izostati. Festivali, trail trke, detox program i koncerti najpoznatijih muzičkih zvijezda obilježili su mjesec jul dok nas i u narednom periodu očekuje sjajan program.

jahorina 2 800x555

Prvi na redu je Fashion Weekend Jahorina. Radi se o dvodnevnom događaju modnog karaktera, visoke mode i luksuza u planinskoj prirodi, tokom kojih će se, svojim kolekcijama, predstaviti najmanje 10 modnih dizajnera iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. U sklopu istog, posjetioci će moći i neizmjerno uživati u hitovima koje će za njih prvog dana događaja, 20.8., izvesti Aleksandra Radović. Odmah nakon Fashion Weekenda, uslijediće događaj pod nazvom Jahorina Hub koji već tradicionalno okuplja umjetnike iz različitih sfera umjetnosti a u okviru kojeg će, 27.8. u Olimpijskom baru biti organizovana izložba koja će biti otvorena za sve posjetioce Jahorine.

Mjesec septembar će se nastaviti u istom maniru. Termin 9. na 12. septembar rezirvisan je za konferenciju pod nazivom Jahorina Digital Summit, 17. septembar će obilježiti sepektakularni koncert u izvođenju Dr. Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića koji će se održati na vrhu planine ali i posljednji promo period sa popustom od 30% na sve ljetnje sadržaje koji će biti aktuelan od 15. do 18. septembra.

Iz Olimpijskog centra Jahorina izrazili su zadovljstvo dosadašnjim uspjehom ali i pozvali sve zaintereovane da im se pridruže i ljetnje dane provedu upravo na olimpijskoj planini.

jahorina gondola 800x555

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti