fbpx

HOTEL "Crystal" ,udobnost u srcu Beograda

HOTEL "Crystal" ,udobnost u srcu Beograda

Nedaleko od hrama Svetog Save, u srcu Vračara, nalazi se udoban i luksuzan hotel "Crystal" koji svojom ponudom i vrhunskom uslugom može da zadovolji goste najistančanijeg ukusa. Udoban smeštaj,izuzetno ljubazno osoblje,divan pogled na Hram,predivan pogled na grad sa terase na sedmom spratu,ovaj hotel ima sve atribute standarda sa 4 zvezdice.

Od otvaranja, do danas, hotel privlači sve veći broj gostiju koji ovde uglavnom odsedaju prilikom svojih poslovnih putovanja, pa je zato i hotel dobio taj epitet-poslovnog hotela vrhunskih standarda, jer je savršeno opremljen, a zbog svoje lokacije predstavlja pravu malu oazu mira  iako je u centru Beograda.

Već na prvi pogled, hotel će vas šarmirati modernim, ali toplim enterijerom i sofisticiranom atmosferom. Hotel raspolaže sa 35 luksuznih soba i 9 moderno dizajniranih apartmana, prostranom konferencijskom salom i garažom.

hotel crystal 1

Pored predsedničkog − Crystal , u ponudi su tri Executive apartmana, koji nalik boutique hotelima, svojim enterijerom pričaju jednu neobičnu priču, svaki za sebe.

De Luxe sobe su oličenje komfora, prefinjenosti u dizajnu i raskoši. Sve De Luxe sobe imaju luksuzno uređena kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom Video on demand, mini bar, sef, direktnu internet konekciju i klima uređaje, sa nezavisnom kontrolom svake sobe.

Najprestižniji apartman − Crystal Apartman, koji se nalazi na šestom, poslednjem spratu, sačinjen je od 3 prostorije: spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevnog boravka i odvojene kancelarije. Crystal Apartman predstavlja odgovor na najviše zahteve poslovnih putnika i hedonista, koji traže savršen spoj komfora i nesvakidašnjeg, inspirativnog stila uređenja hotelskog prostora.
Executive apartmani, kao i Crystal Apartman, imaju odvojene toalete i luksuzno uređena kupatila sa hidromasažnom kadom, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom Video on demand u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, direktnu internet konekciju, mini bar, sef, klima uređaje i balkone sa nezaboravnim pogledom na panoramu grada Beograda.

Jedinstveni u hotelskoj ponudi u celom regionu, Business apartmani predstavljaju odgovor na svakodnevne potrebe modernih poslovnih ljudi, koji žele nešto više. Business apartmani se sastoje od dve prostorije, luksuzno uređene spavaće sobe i savremeno opremljene kancelarije, koja može vršiti funkciju udobnog dnevnog boravka.

Free wireless internet obezbeđen je u svim javnim prostorima, a besplatna LAN internet konekcija obezbeđena je u svim sobama.

Restoran

U okviru hotela počeo je sa radom restoran, gde svakim danom od 18 - 22h možete uživati u spoju mediteranske i moderne francuske kuhinje.
U skladu sa potrebama hedonista, pažljivo odabran meni sadrži specijalitete za svačiji ukus. Počev od pršute, laganih španskih tortilja, preko pasta, brancina, bifteka, obrok možete ulepšati domaćim tortama i kolačima.

Dobro odabran spoj tradicionalnih namirnica, pripremljenih na savremen način, učiniće da i već dobro poznate obrok salate dobiju sasvim nov doživljaj.

Ukoliko želite da se relaksirate tokom vikenda u Crystal hotelu, možete birati između četiri originalna programa koji su u ponudi, kao što su romantični, antistres, filmska zvezda i sex and the city aranžman.

O atmosferi i usluzi govore podaci sa sajta booking.com, gde se Crystal nalazi među 5 najbolje ocenjenih hotela u Beogradu.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

01/04/2024 0 comment

Savim posebno mesto za meštane kraljice banjskog turizma predstavlja "Most ljubavi" na koji dolaze mladi širom Srbije i inostranstva da zaključaju ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

12/04/2024 0 comment

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen - jezero po kojem ostrva plove. Ovde možeš da uradiš ono ...

13/04/2024 0 comment

Prelepa Bobija, koja je prava oaza netaknute priode je planina u Zapadnoj Srbiji u predelu pod nazivom Azbukovica, nalazi se između desne obale ...

25/04/2024 0 comment

Turistička organizacija Raška organizuje besplatnu turističku turu za turiste koji će boraviti na Kopaoniku za prvomajske i vaskršnje praznike. Tura ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti