fbpx

Za hiljaditog skijaša na Kopaoniku - nagrada skije

Za hiljaditog skijaša na Kopaoniku - nagrada skije

Skije kao nagrada za pravi izbor za praznike

Skijališta Srbije su danas, za Prvi maj obradovala najvernijeg skijaša, koji je kao idealnu destinaciju za skijanje i praznični odmor izbarao baš Kopaonik. Mihajlo Lapčević iz Beograda je hiljaditi skijaš na Kopaniku i iz tog razloga je kao nagradu od Skijališta Srbije dobio novi komplet skija i vezova. Mihajlo je na izlazu žičare Karaman greben rekao da je Kopaonik uvek prvi izbor za njega i da je srećan što je mogao da uživa i za Prvi maj i Vaskrs u svom omiljenom sportu. Skijališta Srbije su na ovaj način htela da se zahvale najstrastvenijim skijašima i da na ovakav način zaokruže najuspešniju skijašku sezonu.

 Ski sezona u Srbiji završena je 18. aprila, nakon 137 dana rada, a za prvomajske i uskršnje prazinke ponovo su otvorila svoja vrata za sve one kojima zime i skijanja nikada nije dosta. Ski centri Kopaonik i Stara planina rade za skijanje do 4. maja, dok na Torniku posetioci mogu da uživaju do kraja praznovanja u panoramskoj vožnji žičarom i vožnjom bobom na šinama.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti