fbpx

Nastavak saradnje Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore

Nastavak saradnje Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore

Vlasnici sezonskog ski pasa u Srbiji moći će da koriste skijališta i u Crnoj Gori, i to tri dana uzastopno, a to isto važi za one koji sezonsku ski kartu kupe u Crnoj Gori budući da će imati mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski centrima u Srbiji.

To je predviđeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji su potpisali Javno preduzeće Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore.
Ugovor o nastavku saradnje danas su u prostorijama Skijališta Srbije potpisali direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ćika i direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević.
Na ovaj način skijašima, vlasnicima sezonskih ski karata iz Crne Gore, omogućeno je da skijaju tri dana bespalatno na Kopaoniku, Staroj planini ili Torniku. Skijaši iz Srbije koji imaju sezonsku ski kartu, mogu da iskoriste istu mogućnost u ski centrima Kolašin 1600, Savin kuk ili u ski centru Vučije.

D.CIKA2

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti