fbpx

BUDI OK i ove godine na OK Festu Tjentište 15,16 i 17 Juli !!!

BUDI OK i ove godine na OK Festu Tjentište 15,16 i 17 Juli !!!

Veliki broj izvođača na tri festivalska stage-a pobrinuće se za još jednu fenomenalnu OK avanturu i zabavu u samom srcu jednog od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope – NP Sutjeska.

Apocalyptica, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Goblini, Neno Belan & Fiumens, Vojko V, Let 3, Edo Maajka, Dejan Milicevic, Lea Dobricic i mnogi mnogi drugi, u ovu prirodnu oazu donose različitosti muzičkih žanrova i zasigurno mnogo dobre i pozitivne energije, koja će uz podršku festivalske publike i ove godine na Tjentištu napraviti atmosferu za pamćenje.

Za atmosferu na glavnom festivalskom stage-u, ove godine zaduženi su finski symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije isti je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula. Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz cijelog svijeta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima. Osim njih za fantastičnu atmosferu na večernjem programu main stage-a pobrinuće se i miljenici publike u cijeloj regiji Dubioza kolektiv, koji su od poslednjeg susreta na Tjentištu spremili i nešto novo, u čemu će publika zasigurno uživati. A osim toga očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na main stage-u, a to su: Goblini - Neno Belan & Fiumens – Urban & 4 – S.A.R.S. – Kiril Djaikovski – Zoster – Nikola Vranjković – Psihomodo Pop – E Play – Silente.

Omiljeni stage, najvjernije festivalske publike OK kampera i ove godine okupiće sjajne izvođače koji će biti zaduženi za odličnu atmosferu i uvertiru sjajnih nastupa koji nas očekuju tokom večernjeg programa. Na SKY COLA OK stage-u u samom srcu festivalskog kampa nastupaju: Orthodox Celts – Let 3 – Vojko V – Edo Maajka – Sunshine – M.O.R.T.

Naravno to nije sve...jer i ovoga puta sa nama su najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regiji, nego i u svijetu. Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stage-u kraj navećeg bazena na Balkanu, gdje publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK AFTER PARTY u OK kampu gdje zajedno do ranih jutarnji sati dočekujemo najljepše zore na Tjentištu. Za svu ovu energiju, atmosferu, te dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair – Alexander G – Dejan Milicevic – Lea Dobricic – Marina Karamarko – Mladen Tomic – Petar Dundov .

A kako znamo da Nektar OK Fest nije samo muzički festival, već osim odlične muzike predstavlja i spoj avanture, kulture i uživanja u fantastičnoj prirodi, i ove godine očekuju vas zanimljivi adrenalinski sadržaji, koje ćete doživjeti ako se odlučite za raftinga na Tari, ili planinarsku šetnju do Trnovačkog jezera.

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti