fbpx

Svečano predstavljen jedini magazin o skijanju SkiYu

Svečano predstavljen jedini magazin o skijanju SkiYu

U sklopu trodnevne konferencije Jahorina Digital Hub 2022 promovisan je jedinstven projekat Olimpijskog centra Jahorina - skijaški magazin koji predstavlja najbolji vodič za narednu zimu u cijelom regionu

Na Jahorini je 9.10., upriličeno predstavljanje regionalnog, luksuznog časopisa o skijanju pod nazivom „SkiYu". Namijenjen skijaškoj populaciji, ljubiteljima planina, te onima koji su intrigirani ponudom skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije, ovaj vanvremenski časopis predstavlja neprikosnoven vodič u planiranju odmora u zimskim mjesecima sezone 22/23. Kupovinom „SkiYu" časopisa, čitaoci će imati priliku da na jednom mjestu saznaju odgovore na sva pitanja koja proizilaze iz odluke da ovogodišnje zimovanje bude čak i sjajnije nego prethodno, počevši od informacije koja su to poznata skijališta iz republika nekadašnje zajedničke države, sve do broja i težine staza kojima ona raspolažu, te na koji način da izaberu najbolji smještaj na planini, ali i najboljeg instruktora skijanja. Uz interesantne činjenice o svakom od pomenutih skijališta, preko živopisnih fotografija istih, do intervjua sa poznatim licima nekadašnje i sadašnje skijaške i planinske scene, vodiće ih neponovljivi sadržaj luksuznog „SkiYu" časopisa.

OC JAHORINA SKY MAGAZIN 800x555

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:"Sa velikim zadovoljstvom smo upravo predstavili projekat koji smo sa posebnom pažnjom uz brigu o svakom detalju pripremali duži vremenski period, jedinstveni skijaški magazin - SkiYu. Kako nam se bliži najlepši, praznični dio godine, vreme kada planiramo zimski odmor i odlazak na neke od planina i fantastičnih skijališta koja nas okružuju odlučili smo da vam poklonimo najljbolji vodič za narednu zimsku sezonu za sve ski centre u regionu. Kroz bogato iskustvo tokom 15 godina rukovođenja, kreiranja ski centara kao i konsultatnske usluge za ski centre u regionu ali i svetu susreo sam se mnogobrojnim izazovima ali i saznanjima. Postoje ljudi kojima je skijanje sastavni deo života, koji šire mir, ljubav poštovanje toleranciju, imaju obrazovanje, obišli su puno — proputovali, i žele da dok su na zemlji uživaju u životu. Tokom putovanja i sam sam se uverio da ih ima više samo su oni drugi glasniji. Ovim magazinom želim da okupim sve ljude koji promovišu pomenute vrednosti."

OC JAHORINA LJEVNAJIC 800x555

Žikica Milošević, glavni urednik Color Media Comunications:"Ovo je bio veliki izazov za nas, avantura je napraviti ovakav časopis na 200 strana koji je ovoliko luksuzan. Kada pomislim na skijanje, uvijek se sjetim bivše Jugoslavije. Mislim da većina naših skijaša bira skijališta koja smo obuhvatili ovim časopisom, i većina skijaša koji tek uče skijati biraju ova zimovališta. Spremili smo obilje informacija, mnogobrojne zanimljivosti, spektakularne fotografije, trudili smo se da budemo što informativniji da imamo što svježije informacija. Trudićemo se da svake godine imamo svježe informacije. Nekada smo imali školske edukacije i skijaške ekskurzije a mlade i nove generacije su prilično u digitalnom svijetu. Mi ovim časopisom želimo da ih ubjedimo i predstavimo im koliko je zaista fantastično biti na skijama i na planini zimi. Ovaj ćasopis je nešto najluksuznije što smo izdali, težak je oko kilogram tako da može poslužiti u razne svrhe,"našalio se Žikica.

Međunarodni ekspert za skijaške biznise i skijaške ski centre, autora "Međunarodnog izvještaja o sniježnom i planinskom turizmu", Laurent Vanat:"Zaista sam bio impresioniran kada sam danas poslijepodne konačno dobio priliku da pročitam „SkiYu" časopis. S obzirom da sam govorio za „SkiYu" očekivao sam da će isti biti odličan, no sada vidim da je u pitanju časopis koji izgleda mnogo bolje nego što sam očekivao. Ne samo da on izgleda odlično, no je i njegov sadržaj izuzetno interesantan. Kao što možda znate, svake godine pripremam Izvještaj o skijalištima iz svih zemalja svijeta, no uvijek je prilično teško doći do informacija koje su mi za isti potrebne. Nikada nisam imao priliku da u rukama držim tako sveobuhvatan izvor informacija o svim skijalištima zemalja nekadašnje Jugoslavije kao u ovom časopisu - on na jednom mjestu sadrži strahovit broj praktičnih informacija o samim skijalištima, te svim njihovim komponentama. Skijališta zemalja bivše Jugoslavije su unazad par godina zaista unaprijeđena, toliko da, slobodno mogu reći, imaju sve karakteristike ski centara koji ispunjavaju sve standarde - ne samo da nude dan sjajnog skijanja, no i ponudu koja će omogućiti fantastičan višednevni odmor kako za pojedince, tako i za cijele porodice. Siguran sam da će ovaj časopis učiniti da mlade generacije sve više uživaju u skijanju i vremenu provedenom na predivnim planinama regiona."

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti