fbpx

Nakon 109 dana rada zatvorena ljetnja sezona na Jahorini - premašila rezultate čak i zimskih sezona

Nakon 109 dana rada zatvorena ljetnja sezona na Jahorini - premašila rezultate čak i  zimskih sezona

Nakon izuzetno uspješnih 109 dana rada ljetnja sezona na Jahorini zvanično je zatvorena.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao: "Iza nas je najuspešnija letnja sezona u istoriji Olimpijskog centra Jahorina. Premašili smo sve projekcije i očekivanja, ovo leto je prema paramterima uspešnije čak i od zimskih sezona iz perioda pre našeg preuzimanja. Za 109 dana sadržaje na Jahorini koristilo je gotovo 100.000 posetilaca dok je ostvareni promet dostigao iznos od gotovo 1.300.000 KM. U odnosu na prethodnu letnju sezonu beležimo porast prometa za 2,5 puta. Pažljivo smo birali sadržaje kojima ćemo obogatiti letnju ponudu od novih adrenaliskih atrakcija do prve mountain bike staze i to se ispostavilo kao pravi potez. U toku letnje sezone organizovali smo i mnogobrojne manifestacije zabavnog, sportskog, modnog, umetničkog ali i edukativnog karaktera, od Jahorina Hot Festivala, Detox Jahorina, Jahorina Ultra trail, Fashion weekend Jahorina, Hub Jahorina do Digital Jahorina koferencije. Pažljivo smo birali i sadržaje kojima smo obuhvatili sve kategorije gostiju i interesovanja potpuno različitih sfera koje smo simbolično spojili upravo na Jahorini."

JAHORINA SEZ 2

U Olimpijskom centru Jahorina užurbano rade i na pripremama za zimsku sezonu koja počinje za nešto više od 40 dana. Već sada je najavljen nezapamćen spektakl zakazan za period od 1. do 4. decembra kada će zimska sezona biti zvanično otvorena. U toku je i pretprodaja ski karata sa popustom od 10 odsto koja traje do 1. novembra te su iz ovog centra poručili skijašima da iskoriste pogodnosti rane kupovine i ove zime uživaju u mnogobrojnim novitetima.

JAHORINA SEZ 1OC Jahorina

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti