fbpx

Brankica Sebastijanović, zvezda filma "Kad ljubav zakasni"

Brankica Sebastijanović, zvezda filma "Kad ljubav zakasni"

Brankica Sebastijanović je, čini se, najsrećnija devojka na svetu: ima uspešnu glumačku karijeru, već dve velike uloge iza sebe i najpoželjnijeg dečka u Srbiji, mladog kolegu, glumca Miloša Bikovića sa kojim je romansu nedavno prenela i na film.

Kako je ranije objašnjavala, Miloš i ona su toliko dugo zajedno, da joj je bilo čudno kada je njihova veza postala atrakcija. Pokušavali su, i u tome bili uspešni, da svoju ljubav kriju od očiju javnosti, ali sa radom na filmu „Kad ljubav zakasni" u produkciji „Košutnjak filma" to više nije bilo moguće.

Uprkos medijskoj pompi, mladi par uživa u svojoj ljubavi, ali privatnost i dalje ljubomorno čuvaju za sebe. Kako Brankica kaže, bila je spremna na sva ta pitanja i govorkanja, ali ovi mladi ljudi uspešno odolevaju svim pritiscima i vole se svim srcem.

brankica i milos bikovic

Pored Sinđelića, ovo je za vas prva velika, filmska uloga. Eva iz „Sinđelića" je moderniji lik, a Ljiljana iz filma „Kad ljubav zakasni" lik iz epohe. Šta vama više leži, kao glumici?

– Ne znam, ne bih mogla da kažem šta mi više odgovar. Mogla bih da napravim neku razliku, šta možda lakše savladavam. U svakom slučaju je bilo super što su se te dve stvari desile u isto vreme jer sam mogla da vidim gde su sličnosti i razlike. U svakom slučaju, obe stvari su inspirativne i u obe stvari može da se pronađe nešto sa čim možeš da se povežeš i da doneseš najbolje od sebe.

U pitanju su dva velika projekta rađena u isto vreme, da li ste stigli da se odmorite posle svega?

– Sada jesam. Nisam odmah, jer sam neposredno po završetku snimanja imala mnogo obaveza na fakultetu, pa sam tek posle ispitnog roka uspela da odmorim. Sad je sve mnogo lakše. I dalje, kad se setim tog vrtoglavog perioda, nije mi baš jasno kako sam se izborila sa tim.

Deca su najiskreniji fanovi. Da li su počeli da vas prepoznaju na ulici i da li vam to prija?

– Jesu, kako ne, i sve je to jako lepo. Šalju mi poruke, ostavljaju poruke u sandučetu, to je divno. Mislim da su oni prvi koji se identifikuju i u vama traže nekog uzora. Sve je to jako lepo i iskreno.

Da li mislite da će vam uloga u filmu „Kad ljubav zakasni" biti odskočna daska u karijeri, koja je u vašem slučaju na samom početku?

– Ne znam, stvarno. Zavisi od toga kako će publika da prihvati film i kako će da reaguje. Nadam se da hoće, jer sam uložila veliki trud da tako bude.

Činjenica da ste Miloš i vi privatno u ljubavnoj vezi, a sada na filmu igrate bračni par vam je pomogla ili odmogla tokom snimanja?

– U ovom slučaju je to pozitivno. Ta doza poverenja i opuštenosti, iskrenosti, mogućnosti da u bilo kom trenutku možeš da kažeš sve što želiš, potrebna je za ovaj odnos. Zaista je bila olakšavajuća okolnost.

Uloga koju priželjkujete u bliskoj budućnosti?

– Ne znam, sigurno nešto drugačije od ovog. Volela bih da se isprobam u različitim žanrovima, ali videćemo, ima vremena za to, tek sam na početku pa sam puna entuzijazma.

brankica sebastijanovic 1foto:novosti

Autor:J.Odabašić

Podeli ovu vest

25/12/2013 0 comment

Nadomak Beške, u prijatnom prirodnom ambijentu vojvođanske ravnice nalazi se "Salaš Stojšić". Salaš je osnovan davne 1924. godine, na ukupnoj površini od 29 katastarskih jutara, kao jedinstvna celina koju čine autentična vojvođanska kuća sa pratećim objektima (staje, magacini, ambari), bunar, 8 hektara oraničnih površina, 5 hektara šumskog ...

15/04/2024 0 comment

Manifestacija koja se održava od 16. do 19. aprila u spomen na dva veoma bitna datuma iz istorije Beograda, na 16. april 878. godine kada se prvi put ...

15/04/2024 0 comment

Manastir Stara Pavlica nalazi se na stenovitom brežuljku desne obale reke Ibar u neposrednoj blizini Nove Pavlice. Prošlost ovog spomenika je malo ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

25/04/2024 0 comment

Događaj od 27.04.2024. godine od 19.30 časova u Centru za kulturu "Vlada Divljan" na Sceni Stamenković okuplja najreprezentativnije čuvare ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti