fbpx

Dočekajte Novu 2023. godinu u Republici Srpskoj!

Dočekajte Novu 2023. godinu u Republici Srpskoj!

Imajući u vidu da je veći broj destinacija u Srpskoj pripremio prigodan novogodišnji program, vjerujemo da će i ove kao i prethodnih godina, najveći broj građana Republike Srpske kao i iz regiona odlučiti da Novu godinu dočeka u nekom od gradova ili turistički atraktivnih lokacija u Srpskoj.

Tako na olimpijskoj ljepotici Jahorini se već odavno traži krevet više za vrijeme novogodišnjih praznika. Brojni ugostiteljski objekti u vlastitoj organizaciji pripremaju programe kako bi brojnim turistima proslavu najluđe noći učinili nezaboravnom.

Slična je situacija u brojnim gradovima Srpske, u kojima će osim u ugostiteljskim objektima biti organizovan i doček Nove godine na otvorenom.

Svi oni koji posjete Banjaluku imaće priliku da uživaju u nastupima Goce Tržane, grupe Legende i grupe Galija. Osim toga u banjalučkom parku Petar Kočić već je otvoren Zimski market „Zimzobal“, koji je i ove zime mjesto praznične atmosfere, sjajnih dešavanja i bogate gastronomske ponude.

srpska nova godina

Aleksandra Prijović,zvijezda estradne scene Balkana nastupa 31. decembra u dvorani „Centar“ u Banjaluci. Ambijent za doček Nove godine vizuelno i tehnički opremljen po najsavremenijim i najstrožim standardima pretvoriće Banjaluku u epicentar najboljeg novogodišnjeg provoda u regionu.

Za doček Nove godine na gradskom Trgu slobode u Trebinju nastupiće Peđa Jovanović, dok će na istom mjestu noć ranije građane i goste zabavljati Boris Režak i Rogati. Osim ovih koncerata pripremljeni su i propratni sadržaji, kao što je organizacija dječije Nove godine, novogodišnji bazar, različite izložbe i avantura animatori, što su dodatni razlozi zbog kojih vlada interesovanje za Trebinje.

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti