fbpx

Letnja atrakcija na Jahorini - Jahanje konja

Letnja atrakcija na Jahorini - Jahanje konja

Na Jahorini postoji ponuda koja će zadovoljiti očekivanja kako početnika, tako i iskusnih jahača. Manjež za konje se nalazi kod polazne stanice gondole Poljice. Posjetioci na raspolaganju imaju tri opcije jahanja: u manježu, oko manježa , kao i na otvorenom za malo slobodnije i iskusnije jahače.

Na prelijepoj lokaciji, četiti konja s ljubavlju očekuju posjetioce, svaki od njih nosi snagu i eleganciju koja oduzima dah. Bećar, Hana, Cherry i Zvjezdana spremni su da vam pruže nezaboravno iskustvo.

Iskusni instruktori učiniće vaše iskustvo bezbjednim, vodeći vas kroz najljepše staze ovog kraja. Neka vas njihovo znanje i ljubav prema konjima inspirišu i omoguće vam da se povežete sa ovim predivnim životinjama na poseban način. Uz njihovu podršku, vaša jahačka avantura biće ispunjena uzbuđenjem i sigurnošću, ostavljajući vam neizbrisive uspomene na vaše putovanje na leđima ovih veličanstvenih stvorenja.

Fizički i psihološki benefiti jahanja u prirodi su nemjerljivi. Ova aktivnost zahtijeva aktivno učestvovanje cijelog tijela, što rezultira jačanjem mišića, poboljšanjem ravnoteže i koordinacije. Osjećaj slobode i čarobni ambijent, popraviće vaše raspoloženje i povećati nivo endorfina u vašem tijelu.

Tokom jahanja možete uživati u zvucima šume, mirisima cvijeća i dodiru vjetra na koži. Kao najznačajniji benefit važno je izvojiti , upoznavanje i razumijevanje konja kao životinja, njihovog duha i očaravajućeg karaktera.

Jahanje je posebno namijenjeni za mališane i porodice, koje žele da zajedno provedu kvalitetno vrijeme učeći o prirodi.

Jahorina nudi i mnoge druge atrakcije za sve zaljubljenike u prirodu i avantura, pa nakon jahanja možete uživati u brojnim atrakcijama kao što su planinarenje, vožnja gondolom, aktivnosti na jezeru ili vožnja planinskim bobom.

Dođite i osjetite snagu i eleganciju dok se ljuljate u ritmu konjeg koraka, istražujući prekrasne prirodne pejzaže.

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti