Internacionalna kuhinja
Pastrmka je jednostavna za spremanje i otvorena za razne dodatke po ukusu.Ovako spremljena pastrmka je sočna i veoma ukusna. Recept za 4 osobe:4 pastrmke – oko 300 g po komadu Pastrmke očistiti, staviti spolja i iznutra začin C,zatim ih staviti u ...
Ponuda jabuka sa srpskih voćnjaka ima tradiciju dužu od dva veka. Neke stare, autohtone vrste više ne krase naše krajeve, ali postoji mnogo mesta gde ...
Kada god se pomene Aleksandrovac, svi pomisle na vino, što nije ništa čudno jer se u ovim krajevima vino gaji već 3.000 godina. Vino je u Župi bilo ...
Čvena Torta Pavlova je hrskava poslastica od belanaca umućenih sa šećerom, prelivena šlagom i različitim svežim voćem. Veruje se da je prvi put ...
Iako se čini da je nestala, Srbija je danas, najveći proizvođač dunje u Evropi, jer gotovo svako domaćinstvo ima dva-tri stabla. Naše autohtone ...