fbpx

Nikola Kalinić i ohridski trofej pred Kragujevčanima

Nikola Kalinić i ohridski trofej pred Kragujevčanima

Pre odlaska u Podgoricu na završni turnir (25. i 26. septembar), košarkaši Radničkog dočekuju novosadsku Meridijanu. Susret sa novim članom Prve lige Srbije zakazan je za sredu 25. septembar od 18 časova. Ulaz je slobodan.

Tokom priprema za sezonu 2013/2014, Radnički je do sada ostvario skor 9:1 i osvojio dva turnira, u Novom Sadu i Ohridu. Na deset kontrolnih utakmica postigao je ukupno 815 poena, prosečno 81,5 po meču.

Radnički poziva svoje pristalice da dođu u halu Jezero i pozdrave osvajače "Ohrid Trofej 2013", ali i reprezentativca Srbije Nikolu Kalinića koji će se prvi put pojaviti pred Kragujevčanima u dresu Radničkog. Jedan je od najzaslužnijih za plasman Srbije na SP u Španiji. Na klupskom sajtu možete da pročitajte intervju Kalinića.

Pre utakmice posetioci će biti u prilici i da obezbede pretplate ulaznice za sezonu 2013/2014 koje omogućavaju praćenje svih mečeva Radničkog u ABA ligi, Evrokupu i Superligi Srbije u hali Jezero. Cena karte za tribine je 3.000 dinara. Blagajne hale Jezero su otvorene radnim danima od 13 do 18 časova. Detaljnije o pretplatnim ulaznicama pročitajte ovde.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti