fbpx

Nole i Jelana pripremaju venčanje, o mestu zavetovanja će tek da odluče

Nole i Jelana pripremaju venčanje, o mestu zavetovanja će tek da odluče

Iako konačna odluka u vezi sa svim detaljima i lokacijom još nije do kraja doneta, mediji obaveštavaju da će se naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić venčati na Svetom Stefanu ili Miločeru, nakon završetka Vimbldona sledeće godine.

Nagađa se da će se možda venčati i na Noletov rođendan 22. maja, odnosno posle US opena, na jesen, pišu "Novosti".

Istog dana bi bilo obavljeno i crkveno i građansko venčanje. Matičar bi mladence dočekao na Kraljičinoj plaži, do koje je pristup moguć samo čamcem, pa garantuje neophodnu privatnost.

Još jedan objekat na crnogoskom primorju je u užem izboru budućih mladenaca.
Hotel "Maestral" ima odličnu ponudu soba i apartmana najviše kategorije. Ispred njega je hotelska plaža, na kojoj se sunce zadržava i do pola devet uveče zbog odličnog položaja, pa se ovaj hotel čini kao savšen za organizaciju ovakvih događaja.

Novak i Jelena su razmišljali o i nekoliko drugih lokacija za njihovo venčanje. Pored Crne Gore, budući par je razgledao i varijante za organizaciju ceremonije u Beogradu, kao grad u kom su oboje rođeni i koji najviše vole, zatim pravoslavne hramove u prestonici. U opticaju su i neki od salaša u Vojvodini, zatim Kopaonik, kao mesto na kom je Đoković odrastao, Oplenac koji je oduševio našeg tenisera...

Oni su se verili 23. septembra, tačno da na dan kada su slavili sedam godina veze.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti