fbpx

NOVAK TRIJUMFOVAO ZA SRBIJU, IDEMO DO POBEDE I TROFEJA!

NOVAK TRIJUMFOVAO ZA SRBIJU, IDEMO DO POBEDE I TROFEJA!

Novak Đoković pobedio je Tomaša Berdiha sa 6:4, 7:6(5), 6:2, u finalu Dejvis kupa, čime je teniska reprezentacija Srbije izjednačila protiv Češke na 2:2, pa će odluku o osvajaču "salatare" doneti meč Dušana Lajovića i Radeka Štepaneka.
Rival je bio na kolenima, ostalo je samo da se posao dovrši, a Novak nije imao mnogo milosti: brejk je napravio odmah na startu trećeg seta, potom još jednom za 5:2, te je servisima "obavio svoje": i u drugom nastupu u finalu doneo je poen Srbiji. Od najboljeg, toliko. Sada je još ostala nada da će se desiti čudo, da 238. igrač sveta, Dušan Lajović, savlada 44. sa ATP liste, daleko iskusnijeg Radeka Štepaneka.
Nole je na kraju meča, obraćajući se publici u prepunoj ARENI u Beogradu rekao:
Verujte, da nije bilo vas, teško bih izvukao drugi set,Berdih je opasan protivnik.Bila je ovo velika borba i to je uvek tako kad se nastupa za našu zemlju. Ostanite u dvorani i podržite mladog Dušana Lajovića,da opet osvojimo Dejvis kup! Ajmo Srbija!-uskliknuo je Nole!

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti