fbpx

FENOMENALNI PARTIZAN IZVOJEVAO VELIKU POBEDU U ISTANBULU-TOP 16 BLIZU!

FENOMENALNI PARTIZAN IZVOJEVAO VELIKU POBEDU U ISTANBULU-TOP 16 BLIZU!

Fantastični trijumf ! Košarkaši Partizana pobedili su u Istanbulu Fenerbahče sa 79:77 (30:17, 9:20, 20:23, 20:17) u devetom kolu Grupe D i tako zadržali šanse da se plasiraju u Top 16 Evrolige.

Trener crno-belih Duško Vujošević je pred odlazak u Tursku rekao, da će utakmica biti veoma teška protiv jakog  protivnika i da je moguće da se dogodi čudo!Sjajni košarkaši Partizana su pokazali veliku hrabrost, odlično počeli utakmicu,čak u prvoj četvrtini vodili sa 26:9.Iz minuta u minut je borba trajala,da bi se na kraju završila sjajnom pobedom srpskog šampiona!

Partizan je tako zabeležio treću pobedu u Evroligi, a plasman u drugu fazu zavisiće od drugih rezultata u Grupi D. Fenerbahčeu je ovo bio drugi poraz, a turska ekipa se ranije plasirala u Top 16.

Partizan su do pobede predvodili su Terens Kinsi sa 20, Bogdan Bogdanović sa 19 poena. Dragan Milosavljević i Žofre Lovernj postigli su po 18.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti