fbpx

SRBIJA U FINALU - ZLATNE DEVOJKE IDU PO ZLATNU KRUNU!

SRBIJA U FINALU - ZLATNE DEVOJKE IDU PO ZLATNU KRUNU!

Rukometašice Srbije su finalistikinje Svetskog prvenstva u Rukometu!

Pred 17000 gledalaca, Srpkinje su večeras u ARENI fantastičnom igrom u stilu svetskih šampionki, "pregazile" reprezentaciju  Poljske, mreža protivničke ekipe zatresla se 24 puta! Kao i u četvrtfinalu, i večeras je Tomaševićeva hrabro branila gol Srbije, a ekipa predvođena nezaustavljivom Andreom Lekić, potpuno su nokautirale Poljakinje.

Ove divne devojke na koju je Srbija ponosna, srcem i neverovatnom igrom su izborile plasman u finale najboljih na svetu,borile su se do poslednjeg minuta i atoma snage,kako je rekla Andrea.Verovale su u sebe, trener Bošković im je ulio sigurnost i bodrio ih da one to mogu! I evo , stigle do finala SP! Svi su bili na nogama u ARENI, u glas pevali MARŠ NA DRINU!

Mi smo uvereni da će ovaj tim sjajnih rukometašica Srbije biti na pobedničkom postolju , nadomak smo zlata, verujemo u njih,one u Srbiju! BRAVOOO DEVOJKE!

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti