fbpx

Novak novi ambasador Seiko satova

Novak novi ambasador Seiko satova

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od danas postao je novi promoter poznatog japanskog proizvođača satova, kompanije "Seiko".

Radujemo se što se Novak odlučio za partnerstvo sa Seikom. Biće nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa njim u naredne tri godine. Divimo se Novaku kao igraču, ali ga poštujemo i kao osobu koja ima bogat spektar interesovanja i veoma raznovrstan način života - navodi se u saopštenju "Seika".

Japanci su kreirali seriju satova koje će Đoković nositi ove godine, a sve u zavisnosti od prilike u kojoj se nalazi.

- Mi ne možemo pomoći Novaku da pobeđuje, ali mu možemo pomoći da upravlja vremenom u svakom aspektu svog života. Na terenu će nositi sat iz naše hronografske "Sportura" kolekcije. Uveče će nositi "Premier Kinetic Perpetual" sat. Kada je daleko od tenisa i uživa u strastima avanturističkih sportova, pripremili smo za njega "Divers sat". I za kraj, najvažnije za nas i Novaka, na putovanjima će nositi "Astron GPS" solarni sat koji koristi GPS mrežu i moć svetlosti da se automatski prilagodi vremenskoj zoni u kojoj se nalazi – navode u "Seiku". - U Novaku vidimo nekoga ko deli sve naše težnje - da bude najbolji i da bude neko ko je odlučan da održi svoj status lidera. Kao i Seiko, i Novak želi da sve dovede do perfekcije i bude korak ispred svih.

Japanski gigant će tokom trogodišnje saradnje pružati i značajnu finansijsku podršku aktivnostima Novak Đoković Fondacije, kao i pomoć u promovisanju Fondacije širom sveta. Za tu priliku kreirana je kolekciju satova koja će se prodavati po pristupačnim cenama u okviru brenda Lorus. Ovi satovi biće dostupni u specijalnim prodavnicama satova širom sveta počev od juna 2014. godine."

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti