fbpx

Novi trijumf "delfina" Radničkog obezbedio kartu za Barselonu!

Novi trijumf "delfina" Radničkog obezbedio kartu za Barselonu!

Vaterpolisti Radničkog Kon Tiki, drugi put za manje od mesec dana savladali su ekipu Breše na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Park" rezultatom 12:8 (3:1, 5:3, 3:1, 1:3). Da podsetimo Šumadinci su u prvom meču u Italiji slavili sa 9:8. Ovim trijumfom Kragujevčani su napravili veliki korak ka "fajnal siksu" koji će se od 29. do 31. maja igrati u Barseloni.

Najbolji u trijumfu Radničkog bili su Srđan Vuksanović i Damir Burić sa po tri gola, dva je postigao Boris Zloković. U strelce su se upisali i Majkl Rozental, Ivan Basara, Filip Filipović i Đorđe Filipović.

Derbi 6. kola Lige šampiona imao je i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od ulaznica, namenjen je lečenju Aleksandra Prijovića, obolelog od teškog deformiteta kičmenog stuba.

Radnički Kon Tiki jedina je ekipa u Ligi šampiona koja zna samo za pobede, nakon šest kola imaju maksimalnih 18 bodova, a naredni meč Kragujevčani igraće 15. marta kada će gostovati rumunskoj Oradei.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti