fbpx

Za najuticajnijeg u Srbiji izabran Novak Đoković

Za najuticajnijeg u Srbiji izabran Novak Đoković

Novak Đoković izabran je za najuticajniju osobu u Srbiji u velikoj anketi Nedeljnika, u kojoj su moćne i društveno angažovane ličnosti u Srbiji pisale o ljudima koji menjaju našu zemlju.

Najbolji teniser na svetu predvodi listu od 100 najuticajnijih osoba, koju su sastavili, imenom i prezimenom, uspešni ljudi iz politike, ekonomije kulture, sporta - njih više od stotinu...

Sam Đoković je u autorskom tekstu za Nedeljnik pisao i o tome šta za njega znači biti uticajan i koje su to srpske vrednosti koje treba da negujemo.

"Voleo bih danas da svi zajedno nađemo uticajne ljude među onima koji menjaju stvari nabolje, koji guraju napred, koji ne odustaju nego su spremni na nemoguće stvari. One koji veruju u svoje snove, u svoju decu, unuke. Sve one koji su pomogli, podstakli, spasli, odgovorili. Koji su znali gde su krenuli i kuda idu. Koji zastanu, odmere, razmisle, koji ne vređaju kad ne ide. Koji ne vole poraze, ni svoje ni tuđe. I koji znaju da Srbija može i mora više. I svako od nas", napisao je, između ostalog, Đoković.

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti