fbpx

NIS-OVA HUMANOST NA DELU Donacije vode "Jazak" zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji

NIS-OVA HUMANOST NA DELU   Donacije vode "Jazak" zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji

Svesna značaja pružanja podrške u nastavku borbe protiv pandemije izazvane korona virusom, kao i brige o zdravlju zajednice, kompanija NIS donirala je pijaću vodu „Jazak" zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Više od 111 hiljada litara pijaće vode u vrednosti od sedam miliona dinara, NIS je donirao Univerzitetskom kliničkom centru Srbije za potrebe Kovid bolnice u Batajnici, Kliničkom centru Vojvodine, Univerzitetskom kliničkom centru Niš i pripadajućoj Kovid bolnici u Kruševcu, kao i medicinskom osoblju kovid odeljenja KBC „Bežanijska kosa". Pored ustanova specijalizovanih za lečenje pacijenata obolelih od Kovid 19, kompanija je donirala pijaću vodu i pacijentima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Podršku zdravstvenim ustanovama u Srbiji kompanija NIS posvećeno sprovodi od 2009. godine, od kada je kroz različite donatorske aktivnosti u unapređenje uslova rada zdravstvenog sistema uložila više od 215 miliona dinara. NIS je tokom 2020. godine uputio donacije od oko 60 hiljada litara pijaće vode „Jazak" različitim zdravstvenim ustanovama u zemlji, dok je usled nastavka borbe sa epidemijom, u ovoj godini udvostručio količine i ukupno donirao više od 122 hiljade litara vode.

jazak voa onacija

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti