fbpx

Kako se zabaviti na gondoli ovog januara

Kako se zabaviti na gondoli ovog januara

Zlatiborska Gold gondola dočekuje zimsku sezonu sa novim sadržajima koje će ulepšati slobodno vreme svih generacija.

Pod nazivom „Beg na sneg“ gondola je pripremila zimski program ispunjen brojnim aktivnostima na otvorenom: sportski dan, čajanke, dečije i umetničke radionice, pripremu tradicionalnih specijaliteta i dnevne žurke. Prvi put od ove sezone posetioci će na krajnjoj stanici gondole moći da dožive atmosferu kao u evropskim planinskim centrima, a novi kafić na Torniku nudi dodatni komfor ljubiteljima provoda, prirode i ukusnih napitaka.

Raspored zabavnih aktivnosti na Gold gondoli:

Ponedeljak - Sportski dan

Ponedeljak je dan za ljubitelje sporta koji imaju priliku da nauče nordijsko skijanje tokom besplatnih časova na međustanici, a na raspolaganju će biti i poligoni sa preprekama.

Utorak – Zlatiborska čajanka

Čajanke na Torniku utorkom su pravi zimski ugođaj na planini uz tople napitke i ponudu u Gondola baru od 50 odsto popusta.

Sreda – Zimske radosti

Igre na snegu, pravljenje Sneška Belića, klizanje, dečije radionice i potraga za Zlatnom šišarkom obradovaće najmlađe posetioce gondole svake srede tokom zimskog rapusta.

Četvrtak - Četkica i čašica/Snežni lonac

Umetnost će obojiti četvrtak kada je prilika da posetioci pokažu slikarske talente ili da probaju neke od tradicionalnih zlatiborskih specijaliteta.

Petak (i subota) – Žurka na vrhu

Dnevne žurke se održavavaju ispred Gondola bara na Torniku uz hitove strane i domaće pop muzike kreirajući doživljaj kao u svetskim planinskim centrima.

Pored nesvakidašnje vožnje najdužom gondolom na svetu, posetioci mogu uživati toplim napicima u Gondola baru na međustanici in a Torniku. U ponudi su jestivi suvenir - branč u vazduhu, romantično putovanje, novi autentični suveniri i dodatni sadržaji za decu na međustanici i na Torniku. Dovoljno razloga da posetioci provedu dan za pamćenje na gondoli.

Podsećamo da je radno vreme Gold gondola tokom zimske sezone od 9 do 15 časova, a poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova. Izmene radnog vremena se odnose na sledeće dane:

06. januar od 9 do 14 časova, poslednja vožnja sa Tornika u 15 i
07. januar od 10 do 15 časova, poslednja vožnja sa Tornika u 16 časova.

GoldGondola Tornik Zurka

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

01/04/2024 0 comment

Savim posebno mesto za meštane kraljice banjskog turizma predstavlja "Most ljubavi" na koji dolaze mladi širom Srbije i inostranstva da zaključaju ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

12/04/2024 0 comment

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen - jezero po kojem ostrva plove. Ovde možeš da uradiš ono ...

13/04/2024 0 comment

Prelepa Bobija, koja je prava oaza netaknute priode je planina u Zapadnoj Srbiji u predelu pod nazivom Azbukovica, nalazi se između desne obale ...

26/04/2024 0 comment

Na samo 5km od centra Sokobanje nalazi se i planina Ozren, koja krije i jedan od najviših vodopada u Srbiji – Ripaljku, koja je ujedno i prvi ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti