fbpx

TONS pokrenuo kampanju "Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula!"

TONS pokrenuo kampanju "Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula!"

Početkom maja, Turistička organizacija Grada Novog Sada je na društvenim mrežama Facebook i Intagram, pokrenula kampanju pod nazivom „Novi Sad - Harmonija koja inspiriše i budi sva čula!", koja pored 30-ak novih promotivnih video spotova obuhvata i veliki broj zanimljivih tekstova.

Promocija obuhvata sve turističke atrakcije po kojima je Novi Sad prepoznatljiv i prikazaće pored centra i Petrovaradinske tvrđave, Frušku goru sa manastirima i vinskim rutama, muzeje, galerije i kulturne stanice, salaše, čarde, aktivnosti na Dunavu i Sremske Karlovce.

U okviru priprema za ovogodišnju kampanju, reorganizovan je i sajt www.novisad.travel, gde se nalazi i nova blog stranica, na kojoj će se u narednom periodu, pored postojećih, naći brojni novi zanimljivi tekstovi. Objavama na blogu, biće prezentovane dobro poznate, ali i manje poznate činjenice iz istorije Novog Sada, kao i priče po kojima se Novi Sad izdvaja na mapi turističkih destinacije Srbije i regiona.
Kampanja se odvija i u elektronskim medijima, a promotivni tekstovi će se objavljivati na našem blogu, sajtu, kao i na profilima TONS-a na pomenutim društvenim mrežama. Kampanjom će se predstaviti Novi Sad sa okolinom domaćoj i regionalnoj publici, a putem Instagram bloga biće obuhvaćeni i određeni veliki turistički emitivni centri poput Rusije, Turske, Izraela, Nemačke.

U saradnji sa hotelijerima, nastavljena je kampanja #Platidvenoćiostanitri, a prema trenutno dostupnim informacijama, raduje nas činjenica da pojedini smeštajni kapaciteti, imaju veći broj rezervacija za tekući mesec nego u nekim od prethodnih meseci.
Podsećamo da su novosadski smeštajni kapaciteti već obuhvaćeni kampanjom Evropske Unije pod nazivom „Čisto i sigurno". Takođe, od izuzetne važnosti je da u najskorijem periodu, vakcinacijom bude obuhvaćen veliki broj građana, a time i predstavnika turističke privrede grada, te će, verujemo, Novi Sad uz kampanju TONS-a ubrzo ponovo biti prepoznat kao destinacija za kratki gradski tzv „produženi vikend" odmor.

Posebno nam je zadovoljstvo da smo u prethodnih nekoliko nedelja, ponovo mogli da ugostimo domaće i regionalne mlade putnike, koji svoja iskustva dele sa mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama, takozvanim „blogerima". Među blogerima bili su po jedan predstavnik iz Dalmacije, Bosne i Hercegovine i Srbije, te smo i na ovaj način, nešto mlađoj populaciji mogli da predstavimo Novi Sad sa okolinom kao idealno mesto za odmor.

U narednih nekoliko nedelja, TONS će biti domaćin brojnim turoperatorima, novinarima iz dalekih zemalja, kao i blogerima iz zemlje i inostranstva radi promocije turističke ponude Novog Sada.

Do tada, pratite nas putem sajta www.novisad.travel  i društvenih mreža Facebook, Intagram.

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

01/04/2024 0 comment

Savim posebno mesto za meštane kraljice banjskog turizma predstavlja "Most ljubavi" na koji dolaze mladi širom Srbije i inostranstva da zaključaju ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

12/04/2024 0 comment

Semeteško jezero na Kopaoniku – jezero koje u sebi krije jedan zanimljiv prirodni fenomen - jezero po kojem ostrva plove. Ovde možeš da uradiš ono ...

13/04/2024 0 comment

Prelepa Bobija, koja je prava oaza netaknute priode je planina u Zapadnoj Srbiji u predelu pod nazivom Azbukovica, nalazi se između desne obale ...

17/04/2024 0 comment

Priroda je bila veoma darežljiva prema dolini Resave, darovala je lepotama i retkostima koje se retko sreću. Raspolaže predivnim pejzažima, zdravom ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti