fbpx

"Oseti duh Novog Sada“ , foto konkurs Turističke organizacije Grada Novog Sada

"Oseti duh Novog Sada“ , foto konkurs Turističke organizacije Grada Novog Sada

Ritmičan i melodičan, ležeran i inspirativan, gostoljubiv i tradicionalan – Novi Sad. Jedinstven grad zagledan u ravnicu i delom omeđan obroncima Fruške gore, kroz koji mirno teče reka Dunav. Međutim, nas zanima kako ga vi doživljavate.

Turistička organizacija Grada Novog Sada vam i ove godine pruža mogućnost da kroz fotografiju prenesete emocije koje u vama izaziva Novi Sad i njegova okolina. Tokom drugog po redu nagradnog foto konkursa pod nazivom ,,Oseti duh Novog Sada“ koji TONS organizuje u periodu od 10. maja do 10. avgusta, naši darodavci nagrađuju najlepše prolećne i letnje fotografije.

Ukoliko volite duge šetnje sunčanim kejom, razgledanje slikovitih pejzaža i uvek živahnu i prijatnu atmosferu Novog Sada, učestvujte u TONS-ovom nagradnom foto konkursu. Mi smo za vas pripremili brojne zanimljive nagrade, a na vama je samo da uhvatite trenutak i zabeležite ga vašim telefonom ili fotoaparatom.

Veliki doprinos našem foto konkursu dali su naši sponzori, koji su za vas ove godine pripremili veoma zanimljive nagrade. Naš zlatni sponzor je ,,dr Techno“ koji će vlasnika najlepše fotografije nagraditi ,,Samsung“ telefonom. Seosko domaćinstvo Miljević je naš srebrni sponzor koji je za vas pripremio lagani odmor na njihovom imanju uz večeru i degustaciju, noćenje i doručak za dvoje, dok je hotel Fruške terme za treće mesto pripremio relaksirajući ,,spa day“ za dvoje.

Brojni su saradnici koji su pripremili za vas vredne nagrade, među kojima su: dva noćenja sa doručkom za dvoje u Butik Hotelu ,,Arta“, noćenje za dvoje u hotelu Putnik, vaučeri u vrednosti od 5000,00 dinara za kupovinu u ,,Manual Co.“ i ,,Zaga Clothing“, ručak ili večera za dvoje u kafe-restoranu Veliki, večera za dvoje u restoranu ,,Garden“, degustacija vina u vinskom podrumu Šukac, ukusni kolači u poslastičarnici Vremeplov, neka od sjajnih knjiga iz knjižare ,,Bulevar Books“, dve karte za neku od zanimljivih predstava i baleta u Srpskom narodnom pozorištu, kao i dve karte za film po izboru u bioskopu ,,Arena Cineplex“. Više detalja o preuzimanju i korišćenju nagrada možete pronaći u dokumentu ,,Osnovne propozicije“.

SVE FOTOGRAFIJE ŠALjITE NA MEJL: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Detaljne informacije i propozicije možete naći na sledećem linku – OSNOVNE PROPOZICIJE, a za sva dodatna pitanja se možete obratiti na pomenutu imejl adresu.

Napomena: U ovogodišnjem foto konkursu, učesnici mogu poslati fotografije koje su nastale u periodu proleća i leta, a koje ne mogu biti starije od 12 meseci. Veoma je važno da pre slanja fotografija pogledate OSNOVNE PROPOZICIJE.

 

 

 

Podeli ovu vest

29/12/2023 0 comment

Vlada Republike Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u zemlji kojom se maksimalna vrednost vaučera ...

11/03/2024 0 comment

Banja Koviljača, jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju reke Drine i šumovite planine Gučevo, na ...

14/03/2024 0 comment

Iako slična po gostoprimstvu njihovih domaćina, svako etno selo na području Sremske Mitrovice,  na sebi svojstven način čuva tradiciju, kulturu ...

06/03/2024 0 comment

Veliki tetreb je krupna ptica iz porodice koka, živi u četinarskim šumama planinskih oblasti. Uništavanje šumskih staništa i uznemiravanje ove ptice, ...

16/03/2024 0 comment

Ovaj predeo Srbije odlikuje se visokoplaninskim krasom, jedinstvenim kanjonima i klisurama i pitomim proplancima karakterističnim za dinarske planine ...

05/03/2024 0 comment

Dunavski park jednim svojim delom se oslanja na Dunavsku ulicu po kojoj je i dobio ime. Početkom 19. veka na mestu gde se danas nalazi park bilo je ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti