fbpx

Željko Vasić - "Traži pesmu" ritam za Radijski festival(VIDEO)

Željko Vasić - "Traži pesmu"  ritam za Radijski festival(VIDEO)

Popularni pevač Željko Vasić samo je jedno od velikih muzičkih imena koja će predstaviti svoje novitete na Radijskom festivalu.

Željko će nam se predstaviti sa novom pesmom, bržeg ritma koja nosi naziv "Traži pesmu". Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, a po mnogima Željkova pesma je apsolutni favorit ovogodišnjeg Radijskog festivala.

Radijski festival, nakon pauze od tri godine odlučio je da priču o muzičkim manifestacijama digne na viši nivo najpre promocijom različitih muzičkih pravaca kao i poklon novitetima najboljih izvođača domaće muzičke scene.

Za razliku od prethodnih godina kada je Radio S učesnike birao na osnovu raspisanog konkursa, ove godine priliku da predstave novitete, imaće izvođači koje slušaoci ove nacionalne radio stanice najviše vole.

Neka od muzičkih imena koja će svoje novitete predstaviti na Radijskom festivalu su: Željko Vasić, Bojan Marović, Crvena jabuka, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neverne bebe i MVP, Dženan Lončarević, Frajle feat. Gramophonedzie, Dado Glišić.

Pored Radio S koji će predstaviti novitete, Radio Pingvin će takođe promovisati nekoliko novih pesama izvođača koji se emituju na ovoj radio stanici.

Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Lexington bend, Milan Stanković, Saša Matić samo su neki od pevača koji će se predstaviti na šestom Radijskom festivalu.
Ovogodišnji koncept festivala je da se za novitete neće glasati, već će oni biti samo izvedeni na koncertima završnih večeri.

Tri završne večeri su planirane za kraj septembra, a slušaoci Radio S, Pingvin i Gradskog radija imaće priliku svakodnevno da kroz zanimljive igrice na sve tri radio stanice osvoje VIP ulaznice za ovu manifestaciju.

Takođe, posjetom sajta www.radijskifestival.rs slušaoci će moći da glasaju za muziku koju najviše vole da slušaju na Radio S, Pingvin i Gradskom Radiju i da na taj način kreiraju muzički program završnih večeri i takođe osvoje karte.

Medije

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti