fbpx

Koncert hora "KOLIBRI" posle 15 godina

Koncert hora "KOLIBRI"  posle 15 godina

Dečji hor "Kolibri" nastupiće u subotu 22. marta u 19.00 sati u Domu sindikata u Beogradu, 15 godina od poslednjeg samostalnog koncerta, najavili su organizatori.

Na repertoaru koncerta biće pesme uz koje su odrasle mnoge generacije, a hor "Kolibri" predstaviće i novi album "Kolibri planeta" koji je objavljen početkom godine, posle dve decenije pauze u snimanju.

Sastav hora "Kolibri" obnovljen je na audiciji u maju 2012. godine, a tradiciju dugu pet decenija nastavilo je 35 stalnih članova koji su snimili novi album "Kolibri planeta".

Pesme i muziku za novi album pisali su i snimili Bajaga, Bora Čorba, Čutura, Neša Galija, Rambo Amadeus, Neverne bebe, Frajle, Marčelo, Bane Lalić, Lena Kovačević, Srdjan Marković i Dejan Cukić.

Na koncertu u subotu Kolibri će nastupiti pod upravom dirigneta Ljiljane Randjelović, a učestvuju i Dečiji hor RTS-a i gosti iznenadjenja.

Medije

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti