fbpx

Novim hitovima grupa OSVAJAČI obradovala publiku širom Srbije i dijaspore(VIDEO)

Novim hitovima grupa OSVAJAČI obradovala publiku širom Srbije i dijaspore(VIDEO)

Kragujevačka grupa Osvajači trenutno snima novi album posle 13 godina pauze. Legendarni dvojac Čipi I Šone su 8 godina bili u Americi svirali svuda od Floride preko Čikaga, Njujorka Las Vegasa gde god ima naših ljudi.

Za portal SRBIJU VOLIMO jedan od frontmena grupe Nebojša Jakovljević-Šone je govoreći o proteklom vremenu i novim ambicijama grupe rekao:

"U Čikagu smo živeli i radili.Vratili smo se u Srbiju da snimimo novi album.Deo albuma je snimljen u Detroitu a završavamo u Beogradu.

Uradili smo spot za pesmu"Pakleni put" Pesma je priča o bajkerima i njihovom načinu života.Spot je posvećen Borku Smiljkoviću bajkeru koji je poginuo na motoru pre 6 godinai daje poruku ljudima koji voze motore, da vode računa o vožnji i brzini.Singl je u Rock fazonu.Pesma je brza, podseća na našu staru pesmu Maska.

U sastavu grupe su ljudi koji su svirali ranije u bendu, sem basiste koji je došao pre godinu dana.Pevač Zvonko Pantović Čipi,klavijature Nebojša Jakovljevic Šone,gitara Bane Jelić,bubanj Nenad Branković ,Bas gitara Dejan Pejovic Peja.

Teško je biti nešto što nisi.Zato smo se vratili starom zvuku.Album je u Hard Rock fazonu Lagano dolazi vreme kvaliteta i zato su mnogi bendovi počeli ponovo da rade i snimaju jer su se mnoge stvari iskristalisale ,I publika zna šta hoce I zna da ceni kvalitet.Scena 90 godina je bila kvalitena, ali to ne znači da je scena sada losa nego jednostavno rock muzika nema prostora u medijima sada kao nekada .

Bendovi sviraju i ima kvalitetnih muzičara ali moraju više da porade na promociji
Danas je isplativije baviti se nekom drugom muzikom ali nema pravila,ako imaš hit pesmu nije bitno kojeg je zanra muzika.Dobra pesma pobedjuje" zaključio je Šone.

Mi im želimo da pobeđuju novim hitovima na radost starijih i mlađih generacija, mnogobrojnih obožavalaca OSVAJAČA koji su svojom prepoznatljivošću i odličnim zvukom osvojili njihova srca.

Medije

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/04/2024 0 comment

Muzički festival „Beogradsko proleće 2024“ održaće se 20. aprila od 20.00 časova u "MTS dvorani" u Beogradu. U finalnu konkurenciju ušlo je 19 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti