fbpx

Grandiozni kompleks srpske kuće fudbala - Sportski centar FSS

Grandiozni kompleks srpske kuće fudbala - Sportski centar FSS

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi je jedan od najsavremenije opremljenih fudbalskih centara u Evropi, koji sportistima pruža najkvalitetniji nivo usluga, kako u pogledu udobnog smeštaja tako i u pogledu raznovrsnih sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Strateški cilj Sportskog centra FSS je da opet stvori prepoznatljivu fudbalsku školu. Ovaj objekat je baza, mesto okupljanja reprezentativaca, talenata, trenera, sudija, administrativaca i svih koji u srpskom fudbalu nešto znače, ili će biti značajni u budućnosti.

ATLETSKA UNUTRSNJA

Kamen temeljac je postavljen 1. oktobra 2009, a samo godinu dana kasnije nikla je sportska lepotica u punom sjaju. U ovom, ekonomski teškom vremenu, istinski je podvig izgraditi nešto što se jedino iz vazduha može celo videti.

U sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije  organizuju  se aktivnosti 11 reprezentativnih selekcija. U Staroj Pazovi će, pored priprema reprezentacija, biti organizovane zimske i letnje škole FSS, obuke mladih i talentovanih igrača kroz razne kampove, stručni individualni rad s igračima svih uzrasta, edukacija trenera pri Školi za trenere FSS, obuka i ispiti za fudbalske sudije, savetovanja i seminari iz oblasti sportske medicine. Postoje svi uslovi za odigravanje pripremnih utakmica, čak i zvaničnih u uzrastima mlađih kategorija igrača što podrazumeva i turnirska prvenstva pod ingerencijom UEFA.

Sportski centar FSS jedan je od najsavremenije opremljenih fudbalskih centara u Evropi, jer sportistima pruža najkvalitetniji nivo usluga - kako u pogledu udobnog smeštaja, tako i u pogledu raznovrsnih sportskih i rekreativnih aktivnosti.

 U grandioznom kompleksu kuće srpskog fudbala nalaze se:

- 5 fudbalskih  terena sa prirodnom travom (atletska staza od tartana oko jednog terena sa dopunskim sadržajem za skokove u dalj, troskok, skok u vis, 110m prepone, skok sa motkom )
- 1 fudbalski teren sa veštačkom travom
- 1 teniski teren sa betonskom podlogom

TEREN 2 ATLETSKA STAZA

TEREN 3

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije ima savremenu i dobro opremljenu sportsku halu površine od 1500 m2. Sportska hala je klimatizovana, poseduje Taraflex podlogu, sportske rekvizite (rukometni golovi, koševi, odbojkaška mreža) i potpuno je tehnički opremljena za odigravanje sportskih susreta. Ovo pruža mogućnost pripremnog boravka za rukometaše, odbojkaše, košarkaše i druge sportiste.

SALA SLIKA 1


Gostima Hotela Srbija LUX su na raspolaganju 64 dvokrevetne sobe elegantnog dizajna i 4 luksuzna apartmana sa najvišim svetskim standardima.
Sve sobe su klimatizovane i imaju:

• Automatsku regulaciju tempereature
• Privatni sef
• Pristup internetu
• LCD TV, sa velikim izborom domaćih i stranih kanala
• Direktnu telefonsku liniju
• Mini bar

SOBA HOTEL SRBIJA LUX

• Hotel Srbija LUX ima dve konferencijske sale kompletno opremljene najmodernijnom tehnologijom za potrebe skupova različite vrste.
• Konferencijske sale kapaciteta 170, odnosno 54 mesta, kompletno su opremljene svom neophodnom multimedijalnom opremom; video bimovima, plazma ekranima, ozvučenjima i kompletnom audio-video podrškom za simultano prevodjenje. Ove multifunkcionalne sale pružaju mogućnost organizovanja različitih vidova tim bildinga, press konferencija, stručnih savetovanja, seminara, prezentacija, edukacija i korporativnih sastanaka.

HOTEL SRBIJA LUX SALA

• Hotel Srbija LUX nudi gostima vrhunsku negu tela u luksuznom ambijentu inspirisanim najpoznatijim svetskim SPA centrima. Zakoračite u ovaj mali raj gde svako može pronaći svoje mesto za relaksaciju birajući između raznih tipova sauna, parnih kupatila, tropske kiše, džakuzija i vrhunske masaže.

HOTEL SRBIJA LUX WELLNES

www.sportskicentarfss.co.rs

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti