fbpx

Pravila korišcenja

Korišcenjem bilo kog dela srbijuvolimo.rs portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno citaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem srbijuvolimo.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe

Agencija za marketing i konsalting “Natalis” posetiocima u dobroj nameri obezbeduje korišcenje sadržaja srbijuvolimo.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje srbijuvolimo.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišcenja.

Srbijuvolimo.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Srbijuvolimo.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje srbijuvolimo.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i srbijuvolimo.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Pristup srbijuvolimo.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Srbijuvolimo.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava srbijuvolimo.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (srbijuvolimo.rs, saradnici, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je srbijuvolimo.rs povredio Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

Srbijuvolimo.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. srbijuvolimo.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

Srbijuvolimo.rs štiti privatnost korisnika u najvecoj mogućoj meri.

Srbijuvolimo.rs se obavezuje da ce u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Srbijuvolimo.rs može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja portala (iskljucivo podaci o racunaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke srbijuvolimo.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posecuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom.

Srbijuvolimo.rs se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teškog kršenja pravila srbijuvolimo.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti