Internacionalna kuhinja
Ovi medeni kolači koji se tradicionalno spremaju u Nišu i okolini su jednostavni za pripremu a vrlo izdašni i lepi, pa ćete ih lako napraviti. 250 g svinjske masti gurabije250 g meda500 g brašnapola kafene kašike sode bikarbone2 jajeta (cela)1 ...
Dobro poznati zlatarski med, poreklom sa planinskih cvetnih livada i pašnjaka, prožet je visokokvalitetnim sastojcima. S obzirom i na jačinu ...
Hranljiva, izdašna i pre svega ukusna, bundeva pruža bezbroj mogućnosti: da se za malo novca napravi izvrsno jelo ili kolač, da se zadovolje i ...
Knedle sa šljivama su tradicionalan i toliko popularan kolač,da nema govora o tome da je ova poslastica zaboravljena.Potrebno je malo ...
Ovaj recept za vruću rakiju ili "Šumadijski čaj" zasnovan je na iskustvima iskusnih domaćina iz šumadijskih sela, jer je ovo piće vekovna tradicija ...