Gastronomija
Marinirana svinjska rebarca su veoma sočna i ukusna.Pripremaju se različito, a mi vam predlažemo ovaj recept za izvanredan ukus! Potrebno je: • 1 kg svinjskih rebara• 4 kašike biljnog ulja• 2 kašike svetlog sojinog umaka• 1 kašika senfa• 1 ...
Kozji sir Gorski stiže nam sa obronaka Fruške Gore, iz sela Jazak. Proizvodi se od 100% kozjeg mleka, bez dodavanja kravljeg mleka, aditiva, ...
Žabalj i Titel su mesta u oblasti koja je dobila ime po rečnim lađama - šajkama - i vojnicima „šajkašima“ koji su u ...
Knedle sa šljivama su tradicionalan i toliko popularan kolač,da nema govora o tome da je ova poslastica zaboravljena.Potrebno je malo ...
Selo Vinča, podno Oplenca, gde se nalazi Vinarija Aleksandrović, oduvek je bilo poznato po uzgajanju vinove loze i vinarstvu. Osunčane padine, ...