fbpx

Ono što svaka žena treba da ima u ormaru

Ono što svaka žena treba da ima u ormaru

Ne postoji komad odeće koji stoji savršeno svakom, ali niko ne može da ospori činjenicu da je kožna jakna večan komad koji bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

Kožna jakna

Moto jakne su poseban dodatak svakom autfitu, jer su istovremeno klasične i u trendu. Pri tom, ne čini li vam se da devojke tako kul izgledaju kada obuku stajliš kožnu jaknu uparenu s jeansom, običnom majicom ili maksi haljinom.

Ukoliko vam treba treba neka odeća da prikrije ili ublaži vaše obline, crna je bila i ostala boja s kojom ne možete da pogrešite, ali pored toliko kolorističkih kombinacija i printova, crnu kožnu jaknu sve više zamenjuju varijante u jarkim bojama: crvena, plava i žutaaa prednjače!

Naravno, svesni smo činjenicu da su kožne jakne prilično skupe, ali ovo je onaj komad u koji treba da investirate jer je komad koji nikada ne izlazi iz mode, i trajaće vam daleko više od polovine krpica koje imate! Zato, sledeći put kada vam legne plata, malu svotu izdvojite sa strane dok se ne nakupi dovoljno.

obicne salonke

Salonke

Drugi komad koji biste trebali da imate u svom garderoberu, minimum jedan par su dobre, kvalitetne salonke.

Klasične salonke s čvrstom, stabilnom petom (ne više od sedmice) možete da nosite i na posao. Nijedan poslovni dresscode ne zabranjuje vam da nosite štikle, pa ni visinu potpetica. Najbitnije je da su to stabilne cipele na kojima možete da provedete 8h a da vas noge ne bole, pa je preporuka da kupite neke s punom petom jer je dokazano da su te pete daleko bolje i udobnije za nogu od tankih štikli koje priznajemo mogu da vam daju vamp notu kada se pojavite u kancelariji.

Duga suknja

Treći komad koji nadogradi svaku kombinaciju i koji sjajno se kombinuje uz sve trendove (trust us!) je uzana suknja do malo iznad članka koja upravo u paru sa atraktivnim salonkama može da bude odlična preporuka za poslovan look.

I naravno ima tu još dosta komada, ali sačekaćemo da ove za početak nabavite.

dugacka suknja

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/04/2024 0 comment

Muzički festival „Beogradsko proleće 2024“ održaće se 20. aprila od 20.00 časova u "MTS dvorani" u Beogradu. U finalnu konkurenciju ušlo je 19 ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti