"Mala crna haljina" neizbežna za proleće 2014.

"Mala crna haljina" neizbežna za proleće 2014.

Još od trenutka kada je Koko Šanel prikazala na modnoj pisti, mala crna haljina postala je sastavni deo svih ženskih ormara. Poslednjih 90 godina krasila je koktel zabave, lude večernje izlaske, dočeke međunarodnih i lokalnih praznika, ali i poslovne sastanke.

Od svog nastanka 1929. godine mla crna haljina je promenila svoju ulogu od do najvišeg modnog klasika. Menjala je dužinu i oblik, dobijala volane, rukave, brtele, ali je svoju ulogu verno zadržala. Verujemo da se ni jedan modni detalj nije zadržao toliko godina na modnoj sceni kao što je to slučaj sa malom crnom haljinom.

Danas, možemo da vam predstavimo još jednu inovaciju. Reč je o konvertibilnoj maloj crnoj haljini u kojoj su sadržana sva čuda modnog sveta. Reč je o haljini koja se može transformisati u mnoštvo različitih modela uz samo nekoliko poteza.

Konvertibilna mala crna haljina šivena je tako da odgovara svakom obliku tijela i svim ženskim ukusima. Bilo da volite top haljinu, haljinu sa V dekolteom, haljinu otvorenu na leđima, haljinu sa rukavima ili užim bretelama, konvertibilna mala crna haljina može sve to i još više.Zato je ona neizbežna za sezonu proleće 2014.

mala crna haljina unutrasnja 1

Podeli ovu vest

03/01/2019 0 comment

Januar, sečanj, sečko je prvi mesec u godini. Ima 31 dan. Mnogo što đse tiče izdržljivosti, malo kad su u pitanju praznici. Između njega i decembra je Nova godina. Novu godinu dočekujemo s nadama, željama i obećanjima da ćemo sve drugačije raditi, da od 1.januara okrećemo list. Obećanje je,kaže srpski narod, ludom radovanje To bi moglo da ...

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!