fbpx

"Vrati se Zone" - u novom filmu glavna junakinja Brankica Sebastijanović

"Vrati se Zone" - u novom filmu glavna junakinja Brankica Sebastijanović

Posle velikog isčekivanja ko će biti nova Zone u nastavku igranog filma, sinoć je na Vlasinskom jezeru obelodanjeno - uloga je poverena Brankici Sebastijanović, mladoj glumici koju je domaća publika zavolela zbog njenih uloga u serijama "Sinđelići" i "Samac u braku". Naravno, znatiželja javnosti je sada udovoljena, ulogu kujundžije Maneta igraće Milan Vasić.

Reditelj Jug Radivojević uskoro počinje snimanje filma "Vrati se Zone" što je praktično nastavak "Zone Zamfirove".Na obali Vlasinskog jezera pred oko 500 gostiju predstavljena je ekipa od oko 40 glumaca koji su kroz muzičko-scenski spektakl sinoć najavili nove avanture Maneta, Zone, Manulaća i ostalih junaka "Zone Zamfirove", saopštila je danas ekipa filma "Vrati se Zone".

Kujundžiju Maneta igraće Milan Vasić, njegovu majku Jevdu - Ljiljana Dragutinović, tetku Doku - Jelisaveta Seka Sablić, Zoninog oca Hadži Zamfira - Nikola Ristanovski, majku Tašanu - Anita Mančić, Manulaća - Miodrag Radonjić.

Pojaviće se i novi likovi, a u ansamblu su Milan Gutović, Tanja Bošković, Milorad Mandić, Vesna Trivalić, gošća iz Hrvatske Sementa Rajhard...

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režira Jug Radivojević.
"To je ljubavni film u kome ljubav pobeđuje. Ljubav uvek treba da pobeđuje! To je film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama, film za onaj bolji, lepši i srećniji deo svakog od nas koji, i pored svega, veruje da život ima srećan kraj...", kaže Radivojević.

Sebastijanovićeva je izjavila da je čast biti deo ovog projekta. "Reditelj je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u novoj boji", rekla je ona.

I Vasić je izuzetno zadoovljan. "Scenario je odličan, uloga sjajno napisana, atmosfera odlična. Ovo je moja nova prekretnica u karijeri", kazao je on.

Zahvaljujući ovom projektu u Srbiji će nastati ZoneGrad, replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za celodnevni i celogodišnji boravak njegovih stanovnika i posetilaca.

 

Podeli ovu vest

26/02/2022 0 comment

Sveti Simeon je duhovno, monaško ime Stefana Nemanje, utemeljivača dinastije Nemanjića, koji je rođen 1114.godine, a umro 1200. u Hilandaru. Vladao je od 1170.godine. Na početku vladavine bio je u vazalnom odnosu sa Vazantijom. Kad je svrgao brata Tihomira, postao je veliki župan Raške. Borio se za samostalnost svoje države, pa je zbog toga ...

25/03/2024 0 comment

Zeleni venac, koji je zauzimao prostor od Brankove, Lomine, Reljine,Prizrenske i Sremske ulice, bio je nekada prostrana ustajala duboka bara, kao ...

23/03/2024 0 comment

 Dobroseličku bogomolju pravio majstor Mitar pre 203 godine Kad se magistralom prođu Vodice na Zlatiboru, kod Borove glave valja skrenuti ...

05/03/2024 0 comment

Slika Paje Jovanovića "Odmor bašibozuka", nedavno kupljena na aukciji londonskog "Sotbija", od danas je, i biće tokom marta, izložena u Konaku ...

23/03/2024 0 comment

 Povodom manifestacije „Dani kraljice Jelene“ koja će se održati od 1. do 9. juna ove godine, juče je organizovana akcija sadnje jorgovana od ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti