fbpx

Sjajan početak, obećava uspešnu ski sezonu na Jahorini

Sjajan početak, obećava uspešnu ski sezonu na Jahorini

Program u sklopu manifestacije Gala Ski Opening, povodom zvaničnog otvarenja zimske sezone 2021/2022 održanog u periodu od 3.12.2021. do 5.12.2021. protekao je odlično, što je samo još jedan dokaz da Olimpijski centar Jahorina iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate, te nastavlja da piše istoriju kada je u pitanju posećenost i broj zadovoljnih skijaša.

jahorina pocetak sezone 2

Tome svedoče, pored prepunih kapaciteta za vreme održanih koncerata, mnogobrojni skijaši na stazama dostupnim za ovaj period sezone.
Tako je Olimpijski centar Jahorina zabeležio promet 2,5 puta bolji u odnosu na isti period zimske sezone 2020/2021, te je time već, na današnji datum, isti dostigao 65% celog decembra prošlogodišnje sezone. Prodato je više od 59 hiljada ski karata, dok je veliki broj istih besplatno obezbeđen za decu svih 7 opština sarajevsko-romanijske regije.

Već danas, 6.12.2021. Jahorina nastavlja da dočekuje skijaše i ljubitelje planine uz popust od 50% na dnevne ski karte, dok će za period od 9.12.2021. do 12.12.2021. popust u istom iznosu moći iskoristiti na ski karte za dnevno i noćno skijanje. Pored sjajnih promocija, Olimpijski centar, u narednom period dočekuje posetioce uz nastupe više od 20 izvođača, u sklopu Balkan music festivala, koji će se održati tokom naredna dva vikenda, odnosno, 10.12. i 11.12. , te 17.12. i 18.12.

Trenutna visina snežnog pokrivača na Jahorini je 65cm, što omogućava odlično skijanje za sve goste Olimpijskog centra. Znatne dodatne padavine u narednom periodu, najavljene od meterologa, obećavaju dugoročne, fenomenalne, skijaške uslove, no i brojne, sjajne, događaje, koji nas očekuju.

jahorina pocetak sezone 1

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti