fbpx

BANJA LUKA: "TrotoArt" festival i koncert Gibonija na Kastelu

BANJA LUKA: "TrotoArt" festival i koncert Gibonija na Kastelu

Doživite “TrotoArt”: Animatori, klovnovi, ulični bendovi stižu u Banjaluku

Banjaluku od 17. do 19. juna očekuje prvi Festival uličnih zabavljača “TrotoArt”, a veliko otvaranje na Trgu Krajine zakazano je u petak, 17. juna od 20 časova, uz novosadske „Haos animatore“ i brojne muzičke grupe.

Zabavljači koji se igraju vatrom, klovnovi, Haos animatori, ulični bendovi i mnogi drugi umjetnici prirediće na ulicama grada pravi spektakl.

Zabava će biti nastavljena i u subotu, kada stižu „Kraljevi ulice“, koji će održati koncert na Trgu Krajine.

U sklopu festivala u parku “Petar Kočić” i u parkiću kod Spomenika banu Milosavljeviću biće priređen i bogat program za najmlađe sugrađane. Uz animatore i klovnove, radionice crtanja i slikanja, slaganje Rubikove kocke, plesnu predstavu „Uspavana ljepotica“ u prvom Festivalu uličnih zabavljača uživaće i klinci.

Pored brojnih domaćih izvođača, na Festivalu će učestvovati i izvođači iz Prijedora, Kozarske Dubice, Sarajeva, Novog Sada, Zagreba i Skoplja.

Koncert Gibonija na Kastelu Banja Luka!

Jedna od zasigurno najvećih zvijezda na muzičkoj sceni regiona, Zlatan Stipišić Gibonni 18. juna nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a ovaj veliki umjetnik nastupiće nakon tačno četiri godine od njegovog poslednjeg koncerta u Banjaluci, održanog na istoj lokaciji.

Giboni

Podeli ovu vest

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

Turistička Organizacija Republike Srpske TORS

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti