fbpx

Cvetni dekor,jarke boje - sunce u enterijeru

Cvetni dekor,jarke boje - sunce u enterijeru

 Toplo, lepo letnje vreme budi želju da što više vremena provedete napolju. Unesite malo prirode leta u svoj dom cvetnim dekorom. Cvetni dizajn je veoma ženstven, lep i zabavan. Možete lako da ga uklopite u prostorije vašeg doma tako što ćete staviti prostirku sa cvetnim dezenom preko kauča, možda fotelja ili zalepiti cvetne tapete na jednom zidu u dnevnoj sobi. Ako niste sigurni da će vas cvetno raspoloženje držati duže od mesec-dva, najjeftinija varijanta je nekoliko jastučića sa cvetnim uzorkom razbacanih po trosedu.

Leto znači dugi dani, odmor i veselije raspoloženje. Neka vaš dom odražava atmosferu leta u jarkim bojama! Najbolji izbor za leto su žuta, narandžasta, ružičasta ili prolećno zelena. Jarke boje mogu da se uklope u vaš dom uz pomoć velikih modernih vaza, neizbežnih jastuka, veselih zidne umetnosti ili novih šarenih zavesa!

namestaj 2

 Zavese od tkanine koja je toliko tanka da svaki zrak svetlosti prodire kroz nju je savršena za leto. Providne tkanine bi trebalo da budu u blagim nijansama i takve da sprečavaju ulazak komarcima, muvama i ostalim neprijatnim insektima, a dopuštaju da se svaki dašak povetarca oseti u prostoriji. Čak i kada su dani tmurni i kišoviti, jarke boje zavesa učiniće da dan izgleda veselije.

Ukoliko ne volite zavese, providna tkanina može da posluži i kao stolnjak, naročito ako je dovoljno duga da dosegne pod, a sto dodatno ukrasite providnim vazama u jarko zelenoj boji sa (pravim) cvećem. Čak i stari izudarani sto može da izgleda odlično uz ovakav ukras. Ako mu je površina uništena bez nade u oporavak, komad providnog stakla će biti odlična podloga, a uz to nećete lako da uprljate ili pocepate tkaninu.

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti