fbpx

Potpuno prirodne maske za lice

Potpuno prirodne maske za lice

Maska za suvu kožu

Šargarepa i mleko odličan su spoj za oporavak suve kože. Izrendajte šargarepu i u činiju dodajte pola kašike bademovog ulja, a sve zajedno pomešajte sa kašikom kiselog ili slatkog mleka. Masku koju ste napravili nanesite na lice i pustite da odstoji 30 minuta, a nakon toga je isperite.

sargarepa maska

Maska za masnu kožu

Iscedite pomorandžu i umešajte onoliko brašna koliko je potrebno da dobijete gušću masu. Ostavite masku da deluje 20 minuta. Isperite sa toplom vodom.

pomorandza

Maska za osetljivu kožu

Dve kašike mladog sira pomešajte sa kašikom meda dok ne postane krem smesa. Neka na licu ostane 20 minuta. Najbolje je ovu masku skidati tuferima namočenim u toplo mleko.

Maska protiv bora

Krompir oljuštiti i narendati i bez ikakvih dodataka staviti ga na lice. Masku držati 20 minuta a nakon toga isprati vodom. Ova maska sadrži vitamine E i C tako da sprečava nastanak bora.

krompir maska

 

Podeli ovu vest

15/01/2024 0 comment

Autohtoni pas iz Panonske ravnice "vojvođanski pulin" je verni čuvar salaša i Zasavičkih mangulica. O njima se ili zna ili ne zna, ali uglavnom komentar je jedan, oni su jako pametni,odani vredni i bez njih je život u ravnici nezamisliv.Da li neko uopšte može opisati tu ljubav, vernost koju taj pas oseća prema svom gospodaru. Reč gospodar ni ne ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

22/10/2023 0 comment

Dom omladine Beograda od 24. do 29. oktobra 2023. predstavlja 39. Beogradski džez festival, pod sloganom „JAZZSCAPES“.  Beogradski džez ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti