fbpx

Jazak voda – kap prirode u tvojim rukama

Jazak voda – kap prirode u tvojim rukama

Priča o prirodnoj izvorskoj vodi Jazak počinje davno, još u drevno vreme praokeana Tetis. Prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene, stare desetinama miliona godina, sa dubine od 128 metara voda Jazak „putuje“ do površine zemlje, donoseći do nas ono najbolje iz prirode - kristalnu čistoću, skoro savršeni balans minerala i izbalansiranu pH vrednost. U svakoj kapi, bez spoljnih uticaja, ovaj dar prirode dolazi do nas u harmonizovanim mineralima za optimalnu svakodnevnu hidrataciju.

Jazak voda je dostupna kao negazirana, gazirana i voda obogaćena vitaminima u tri voćna ukusa. Voćni ukusi mandarine i limuna, zove i aloe vere i šumskog voća su savršena kombinacija osveženja i vitamina u kapi vode, posebno u letnjim danima.

Nedavno je Jazak porodica postala bogatija za Jazak vodu u novom pakovanju od 0,75 L, koja je idealan „partner“ za sve veoma aktivne ljude i ljubitelje fizičkih aktivnosti. Veća zapremina predstavlja idealnu dozu vode u svakodnevnoj rutini u pokretu. Novo pakovanje se izdvaja i trenutno jedinstvenim čepom na našem tržištu. Reč je o takozvanom Smart Sport čepu koji stoprocentno stoji iza tvrdnje da se voda neće prosuti, bez obzira na to gde se flaša vode nalazi i da li je zatvorena ili ne. Stvari se ne mogu oštetiti bilo da se voda nalazi u torbi, na stolu ili dok ste u pokretu ili vožnji. Jazak voda sa novim čepom je pravi prijatelj i saputnik za sve raznovrsne aktivnosti.

1200x600px Jazak 075

Kvalitet

Jazak vode potvrđen je detaljnim analizama iz sedam laboratorija u zemlji i inostranstvu, a proces proizvodnje je automatizovan, što dodatno doprinosi čistoći i kvalitetu vode.
Jazak voda - fruškogorski dragulj ponosni je nosilac žiga „Čuvarkuća“ kojim se svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije. Dostupna je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, u vodećim trgovinskim lancima, kao I u svim bolje snabdevenim prodavnicama širom zemlje.

Podeli ovu vest

11/06/2023 0 comment

Plesom i pokretom obeležen je Svetski dan velensa na krajnjoj stanici Gold gondole u skladu sa ovogodišnjom temom „DanceMagenta“. Koreograf plesnog kluba iz Užica je pokazivao korake učesnicima, članovima Udruženja penzionera iz Čajetine, malim maturantima osnovne škole „Dimitrije Tucović“, članovima karate kluba „Rujno“, članovima planinarskog ...

16/12/2020 0 comment

Oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u Zapadnoj Srbiji, firma Sirogojno Company već decenijama neguje "Sirogojno Style". ...

19/07/2022 0 comment

U okviru manifestacije „Zlatiborsko kulturno leto“ vokalni sastav „Ogrilca od bisera" predstavio je 18.jula svoj bogati repertoar na Kraljevom trgu ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti