Kraljevski Muzički festival -pevaju za decu Srbije: Amadeus bend,Seka Aleskić,Milan Stanković...

Kraljevski Muzički festival -pevaju za decu Srbije: Amadeus bend,Seka Aleskić,Milan Stanković...

Treći Kraljevski Muzički Festival održaće se u utorak, 1. oktobra, u Hali sportova Kraljevo. Početak je zakazan za 20 časova.

Kraljevski Muzički Festival organizuje Udruženje "Dete u srcu", kao jedan od vidova prikupljanja materijalnih sretstava za svoj rad sa decom ometenom u razvoju, kao i decom lošijeg socijalnog statusa.

Domaćin trećeg Kraljevskog Muzičkog Festivala biće Seka Aleksić, a pored nje narod će zabavljati, a deci pomoći, i Amadeus bend, Andrea Sahara, Sandra Afrika, Dunja Ilić, Akapulko Band, Mega Miks bend, Mobi Dik, Tropiko bend, Marina Visković, Milan Stanković, In Vivo, Regina, Marko Gredić, Vladimir Petkov, di-džej Đuka, Tamara Filipović i Đus.
Karte se u pretprodaji prodaju za 500 dinara, dok će na dan koncerta cena karata biti 700 dinara.

Podeli ovu vest

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!