LJUBAV JE SVUDA - ''MOJE TRI'' DO FINALA

LJUBAV JE SVUDA - ''MOJE TRI'' DO FINALA

Naš predstavnik na pesmi Evrovizije,grupa ''Moje tri'' se odlično pozicionirala na društvenim mrežama među fanovima Evrosonga,koji formiraju redosled i ishod glasanja.Pesma u izvođenju Nevene,Mirne i Sare ''Ljubav je svuda'' se po njihovim glasovima sada plasirala u sam vrh takmičenja, a dosadašnja iskustva govore da glasači putem interneta mogu da predvide krajnji ishod ovog festivala.

Inače, jedna od pevačica grupe,Nevena Božović će odmah po dolasku u Malme primiti priznanje od navijača,jer joj je ovo drugo pojavljivanje na pesmi Evrovizije,ona je Srbiju sa svojih 13 godina, predstavljala 2007.godine u Roterdamu na dečjem ''Evrosongu'' i osvojila je treće mesto.
Srbija nesumnjivo ima veoma kvalitetnog predstavnika na ovom prestižnom takmičenju,energija,mladost,lepota zrače iz devojaka,nadamo se da će sve to i pesma sa odličnim aranžmanom,biti dovoljni za ulazak u finale.Upravo o tome su govorile na konferenciji za novinare pred odlazak u Malme.Nastupiće u prvoj grupi polufinalnog takmičenja,a Nevena Božović je rekla,da će imati dozu pozitivne treme.
"Ulazak u finale takmičenja bio bi najveći uspeh za početak, da zemlju predstavimo na pravi način i da svi budu ponosni na nas ta tri minuta kada budemo na sceni", rekla je Nevena.

Mirna Radulović je rekla da se trio spremao za Pesmu Evrovizije dugo i veoma dobro, a Sara Jovanović je dodala da su u pripremi mnogo radile na glumi i da će njihov nastup u Malmeu biti drugačiji nego na takmičenju Beovizija.

Autor kompozicije "Ljubav je svuda" Saša Miloševicć Mare rekao je da ne misli da je muzika pravo polje za takmičenje, ali da će "Moje 3" i celokupan tim nastojati da napravi što bolji rezultat i da Srbiju predstave u što boljem svetlu.

"Ne razmišljam o konkurenciji i čuo sam svega dve pesme", rekao je Milošević i dodao da etno varijante u muzici donose uspeh, ali da je pesma Srbije u evropskom maniru, kao što je i omladina u Srbiji evropska, a ujedno je i u skladu sa tim mladim godinama.

Šef tima Srbije koji predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije Dragan Ilić rekao je da su predstavnice Srbije izabrane na najdemokratskiji način glasovima publike i da su vredno pripremale svoj nastup, od momenta izbora do odlaska u Švedsku. On je podsetio da je Srbija do sada imala odličan uspeh na takmičenjima za Pesmu evrovizije, sa osvojenim prvim, drugim, trećim i šestim mestom, kao i redovnim učešćem u finalu izbora.

"Svetske i pevačke velesile ne mogu time da se podiče. To je njihov zadatak: da uđu u finale, a posle sve je moguće", rekao je Ilić o dosadašnjem uspehu Srbije i predstojećem nastupu grupe "Moje 3".
Prema najavi organizatora grupa "Moje 3" na Pesmi Evrovizije predstaviće se u zanimljivom tinejdžerskom, ali istovremeno i glamuroznom ženstvenom stilu.

U njihovoj pratnji biće prateći vokali Ksenija Milošević, Dunja Vujadinović i Jelena Mitić, a pored zvanične verzije pesme "Ljubav je svuda", Milošević je pripremio nekoliko verzija uz tekstove na srpskom i engleskom jeziku, kao i instrumental u kome dominira violina.

Prve polufinalne večeri takmičenja "Moje 3" pevaće pod rednim brojem 16, a na današnjem oproštajnom druženju sa novinarima pred odlazak u Malme, otpevale su verziju na engleskom jeziku, kao i u pratnji vokala refren originalne verzije bez muzičke podloge.

MOJE TRI

foto:sumedija.rs

Podeli ovu vest

09/04/2019 0 comment

Još nije poznata nijedna biljka koja bi bila delotvorna protiv starenja, ali postoje mnoge koje znatno usporavaju i ublažavaju taj proces. ...

26/03/2019 0 comment

Prvi srpski kompozitor i melograf, Kornelije Stanković (1831—1865), zapisao je notno i tekstovno ovu pesmu i objavio je u svojoj knjizi Srbske ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i informacijama na našem portalu!