fbpx

SPORT KLUB - EKSKLUZIVNI SPORT ZA SVE

SPORT KLUB - EKSKLUZIVNI SPORT ZA SVE

Kanali SPORT KLUB-a su najgledaniji sportski kanali zemlji. Ljubitelji sporta mogu 24 sata da uživaju gledajući svoje omiljene sportove, klubove, lige i mečeve.

Od uvođenja SPORT KLUBA u domove ogromnog gledališta u Srbiji, postao je prava ,,medijska bomba,, zvanična istraživanja o gledanosti su pokazala da su ovi sportski kanali neprikosnoveni ,pored direktnog prenosa najvažnijih sportskih događaja,gledaoci imaju svakoga dana priliku da prate i priče iza kulisa,svlačionica, intervjue...

Na programima SPORT KLUB-a pasionirani ljubitelji fudbala –najvažnije sporedne stvari na svetu,mogu 24 časa da uživaju u prenosima,sedam dana u nedelji.U direktnim prenosima SPORT KLUB PLUS nudi 10 liga. A lige su:

- Nemačka (obe Bundes lige), francuska, holandska, portugalska, argentinska, druga engleska, belgijska, ruska i MLS.Ali to nije sve! SPORT KLUB prenosi francuski i holandski kup, utakmice UEFA lige, ali i mečeve kvalifikacija za Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu.
Redakcija SPORT KLUB kanala je napravila sjajan izbor prenosa na svojim programima i najbolje komentatore u zemlji.Kažu da im je najveća pohvala kada ljudi komentarišu da konačno ne moraju da gase ton dok gledaju prenose.

2005. godine,kada su odlučili da otkupe sve ATP Masters turnire,Novak Đoković je bio 86 na listi.SPORT KLUB je prava otkupio isključivo zbog Noleta,verovali su u njega i želeli da promovišu tenis kod nas. Danas je Novak najbolji na svetu, a SPORT KLUB kanali najpopularniji u Srbiji!

Programsku šemu SPORT KLUBA pratite putem benra-linka na portalu Srbiju volimo, jer vas samo jedan klik vodi do kompanije SBB najvećeg srpskog kablovskog operatera, koja vam je omogućila da pratite SPORT KLUB kanale

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti