fbpx

Marija Šarapova ambasador ''Poršea''

Marija Šarapova ambasador ''Poršea''

Muškarci, upalite motore! Šarapova je potpisala ugovor sa Poršeom i partnerstvo začinila zapanjujućim fotografijama.

Naravno, možemo se osvrnuti na čuveni stereotip o ženama-vozačima ali verujemo da će biti više od dve podignute obrve kada je u pitanju novo zaštitno lice Poršea. U pitanju je Marija Šarapova koja će rasplamsati strasti ljubiteljima ove marke automobila pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su 88 posto kupaca muškarci.

Naime, moćna ruska teniserka će biti predstavnica kampanje nemačkih automobila naredne tri godine, što je veoma neočekivana vest sa obzirom na to da je do juče bila zaštitno lice Lend Rovera.

'Marija je savršen izbor,' nagalasio je generalni direktor Poršea, Matijas Miler I dodao da su njen izgled I harizma idealni za ovaj projekat.
Porše se na ovaj način pridružio Najkiju, Evijanu i Samsungu koji su reklamiranje i promociju svojih proizvoda prepustili sportskim zvezdama širom sveta. Računajući i novi ugovor sa Poršeom i sopstvenu liniju slatkiša "Šugarpova", ona će inkasirati oko 20 miliona dolara godišnje, pa makar nijednom ne našpanovala reket.

Šarapova, koja je prethodno imala dogovor sa Land roverom 2006, povodom novog angažmana, pozirala je u Štutgartu i ostavila sve bez daha. Manifestacija se poklapa sa njenim dolaskom radi odbrane Porsche Tennis Grand Prix krune, a turnir iz Štutgarta moći ćete tokom cele nedelje da pratite na kanalima Sport Kluba.

Piše: Marina Sekulić

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti