fbpx

DEČIJI SAJAM od 26.aprila u Beogradu

DEČIJI SAJAM od 26.aprila u Beogradu

XI Wudy dečiji sajam održaće se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 26. do 28. aprila. Ulaz za posetioce je besplatan, a organizatori najavljuju raznovrsan program i odličnu zabavu za decu i roditelje.

I ovoga puta, mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom. Deca će se družiti i sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, dok će prvi put na sajmu učestvovati Savez za školski sport, koji će vežbati zajedno sa mališanima i informisati ih o novom besplatnom projektu namenjenom dečacima i devojčicama od prvog do četvrtog razreda.

Po tradiciji, posetioce očekuju i nagradne igre, poput Wudy fer play fudbalske lige, Idea trka za bebe, Nestle ples beba, zatim Wudy trka u džakovima, kao i takmičenje tata u povijanju beba, gde su očevi, na prošlom sajmu, dokazali da se odlično snalaze u toj ulozi.
Na XI Wody Dečijem sajmu svoje proizvode i usluge za najmlađe predstaviće više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva. Pored kompanija kao što su Becutan, Frikom, Rosa, Next i Bambi, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor, Udruženje distrofičara Beograd...

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti