fbpx

EXIT 2013 - za ljubitelje festivala kompleti ulaznica

EXIT 2013 - za ljubitelje festivala kompleti ulaznica

Ljubitelji EXIT festivala  mogu da iskoriste priliku i da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, sve do 1. jula.

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT može se otvoriti do 17. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 1. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet EXIT ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice već od 8. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Dodatna pogodnost očekuje sve studente starosti između 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studentskih paketa ili će to postati, jer imaju mogućnost da otvore namenski račun za kupovinu kompleta za EXIT festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5490 dinara, takođe na rate.

Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument, kao i uplatiti 1.500 dinara.

EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Trajanje festivala biće produženo na 5 dana, dok će sam festival doživeti značajna koncepcijska unapređenja. Jedna od novina je uvođenje nultog-petog dana, koji će se, pored Tvrđave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada.

 

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti