fbpx

Na jednom mestu svi popularni izvođači City recordsa - poseban Youtube kanal

Na jednom mestu svi popularni izvođači City recordsa - poseban Youtube kanal

Od sada sve svoje omiljene pesme i spotove možete slušati i gledati na jednom mestu...i dalje besplatno u najkvalitetnijem formatu!

Od pre nekoliko meseci Unija Diskografa Srbije i City records, kao deo ove organizacije, pokrenuli su proces legalizacije muzike na internetu.
Što se tiče Youtube-a, kao drugog najpopularnijeg sajta na svetskoj mreži, a prvog u internet reprodukciji audio/video sadržaja, odnosno "streaming-a", svi izvođači su dobili od svoje izdavačke kuće poseban kanal na kojem će se nalaziti sav njihov dosadašnji rad (muzika, spotovi, plejbekovi u emisijama, gostovanja u Tv emisijama...).

Takodje, sva muzika sa potpisom label-a "City records", nalaziće se na oficijalnom kanalu izdavačke kuće na adresi: http://www.youtube.com/user/CityRecordsOfficial
Ono što je najbitnije za sve korisnike interneta je to da muziku i spotove mogu, kao i do sada, potpuno besplatno preslušavati i to u najboljem kvalitetu. Na Sitijevom kanalu ćete naći i linkove ka kanalima svojih omiljenih izvođača. Međi njima su Ana Nikolić. Nataša Bekavalac, Ceca, Aca Lukas, Tropico band, Lexington, Adil...

Klikom na SUBSCRIBE na ovim kanalima, bićete u toku sa svom najnovijim izdanjima!

Medije

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti