fbpx

Na Zlatiboru se otvara DINO park, prava avantura!

Na Zlatiboru se otvara DINO park, prava avantura!

Ceremonija otvaranja Dino i avantura parka na Zlatiboru će se održati u četvrtak, 29. juna sa početkom u 12.00 časova, na najatraktivnijoj lokaciji parka Čigota na Zlatiboru, ulica Sportova bb. „Dino park Zlatibor“ je najveći zabavno-avanturistički park, kako u Srbiji, tako i u ovom delu Evrope.

Svojim posetiocima nudimo širok spektar edukativnog, kulturnog i zabavnog sadržaja. 24 izuzetno verne replike dinosaurusa iz ere Mezozoika, sakako su zaštitni znak parka.

„Avantura park“ pravo je mesto za svakog ko žudi za uzbuđenjem, zip lajn, veštačka stena, kvadovi, paintball i RC automobili staza za vožnju rolera, streličarstvo nude nezaboravnu avanturi svakom posetiocu.

6D bioskop, iskopavanje skeleta dinosaurusa, bina za predstave samo su deo edukativnog sadržaja.

„Dino selo“ predstavlja mesto gde se deca mogu slobodno igrati,dok njihovi roditelji provode vreme u restoranu pored jezera, koji pored bogate gastronomske ponude hrane i pića, nudi i uživanje u igrama kao što su bilijar, stoni fudbal i pikado.

U parku se nalazii mini zoo vrt sa raznolikim životinjama, među kojima su i poniji za jahanje.

dino park 2

Podeli ovu vest

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti