fbpx

Maestralni Novak perfektnom igrom osvojio Dubai !

Maestralni Novak perfektnom igrom osvojio Dubai !

Novak Đoković osvojio je 79. titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira iz Serije 500 u Dubaiju savladao Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:4.

To je Đokoviću peta titula u Dubaiju, a treća ove sezone, posle ATP kupa sa Srbijom i Australijan opena. Novak ove sezone ima skor 18-0, a ukupno ima 21 pobedu u nizu računajući i Dejvis kup prošle godine.

Na putu do titule Novak je izgubio samo jedan set, protiv Monfisa u polufinalu kada je spasao i tri vezane meč lopte, a prethodno je dobio Hačanova, Kolšrajbera i Žazirija.

Đoković sada vodi sa 3-2 u međusobnom skoru sa Cicipasom i Endi Rodik ostaje jedini igrač koji ima pozitivni skor sa Novakom uz minimum pet odigranih mečeva (5-4). Bila je to Novakova sedma pobeda nad Top 10 igračima u 2020. godini.

 Autor:
Saša Ozmo

 

Medije

Podeli ovu vest

13/03/2024 0 comment

Turistička organizacija „Tara-Drina“ Bajina Bašta, JP „Nacionalni park Tara“ i Turistička organizacija „Zlatibor“ u saradnji sa nacionalnom turističkom organizacijom organizuju promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" autora Ranka Milanovića, Siniše Spasojevića, Danijele Ćirković i Biljane Mihajlović. Promocija će se održati u Turističkom info ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti