fbpx

Ove godine održaće se 90. sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Ove godine održaće se 90. sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Ove godine obeležava se 100 godina postojanja Novosadskog sajma i 90 godina postojanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji se ove godine održava od 20. do 26. maja.

U pitanju je najveći sajamski događaj u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi u oblasti poljoprivrede. Okuplja najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji, kao i najbolje u stočarstvu. Nezaobilazno je mesto za poljoprivrednike i profesionalnu publiku kojoj je poljoprivreda fokus interesovanja. Postao je zaštitni znak Novosadskog sajma, najstarije sajamske kuće u Srbiji, ali i Novog Sada, kao i prestižno mesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

Kako je reč o jednom velikom i značajnom događaju za naš grad, poznato je da su u tom periodu smeštajni kapaciteti u gradu gotovo u potpunosti popunjeni. Zemlja partner ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma je Italija koja je u toj ulozi bila i 2016. i 2019. godine, dok je Zemlja prijatelj bila 2015. godine.

Podeli ovu vest

06/06/2023 0 comment

 Kompanija NIS i članovi njenog Kluba volontera sa zadovoljstvom su se i ove godine odazvali pozivu da učestvuju u akciji čišćenja i uređenja Nacionalnog parka „Fruška gora“ koja je povodom 5. juna, Svetskog dana zaštite životne sredine, održana pod nazivom „Radni dan za prirodu“. Akcija je organizovana u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za ...

O Portalu

Portal koji promoviše Srbiju i njene vrednosti. Sve na jednom mestu, priča o Srbiji koju volimo, njenoj tradiciji, lepotama, ljudima i događajima.

Najnovije vesti